| Minty a întrebat:

Un militar ii explica copilului sau de unde vin copii astfel:
-Gandeste-te la tata ca la o armata invadatoare si mama e, sa zicem, Franta. Tata ataca plaja Normandiei trimitandu-si toate trupele pe nave amfibii:unele trupe se lovesc de mine, unele sunt capturate iar multe sunt doborate de inamici. Daca un singur soldat se strecoara in teritoriu atunci obtii un copillaughing)

Cum ai explica daca ati fi:fotbalist, profesor de matematica sau pescar.

Răspuns Câştigător
| itarkan a răspuns:

Fotbalist: gandeste-te la tataca la Maradona, si mama e sa zicem, poarta. Tata trage la poarta trimitand foarta multe mingi, in toate colturile portii. Toate mingile sunt scoase de portar. Daca o singura minge scapa in plasa, atunci obtii un copil.

Un rofesor de matematica: Gandeste-te la mine ca la un mare geniu care rezolva o ecuatie, si la mama ta ca la o necunoscuta.
Eu incerc in mii de metode sa aflu necunoscuta, dar nu reusesc. Daca reusesc sa rezolv ecuatia, si sa aflu necunoscuta, atunci gandeste-te la aceasta ca la un copil.

Pescarul: gandeste-te la tata ca la un pescar, si la mama ta ca la o balta plina cu pesti. Eu pun momeala in ac, si dau la peste, dar pestii versati fiind, vin, ia momeala si pleaca. Daca un singur peste nu stie cu sa fure momeala, si il prnd, gandeste-te la el ca la un copil.

7 răspunsuri:
| anad a răspuns:

"Tata, cum am am aparut eu pe lume? Tata zice:
-Baah fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli! Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intilnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intilnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tirziu sa dam delete, noua luni mai tirziu a aparut un mic popup binecuvintat care a tipat din toti rarunchii:
----- You've got mail!"

| Symona91 a răspuns:

Ce mi-a placut episodul asta din"Viata cu Louie" big grin misto explicatia lui Andersonhee hee

| Minty explică:

@Simona- si miehappy

Răspuns utilizator avertizat
| Minty explică:

@symona, @Wilder
Ce-am intrebat eu?!?!

| neUtilizator a răspuns:

@anad al tau e cel mai tarerolling on the floor

cat am mai rasrolling on the floor

| Nicusor_Maritescu_1998 a răspuns:

big grin big grin big grin dar faza cu militaru a fost luata de la ''Viata cu Louie''