| YroxyY a întrebat:

Un moment de reculege pentru Mr. Wily. Cel mai bun si singurul hamster pe care l-am avut. Un animalut de companie dragut si o companie placuta pentru pisica mea care nu este faptasa crimei. Nu a fost nici-o crima. Habar n-am cum a murit. Astazi a fost ingropat intr-un dragut mormant de animale din spatele blocului langa fosta mea pisica care a murit acum 5 ani. Cine mi se alatura acestui moment?

13 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

De ce cred ca hamsterul ala era malefic si ca actuala ta pisica l-a mancat din razbunare pentru ca acum 5 ani el a fost cel care a bagat in mormant fosta ta pisica, apropo scuze ca am repetat "pisica", dar nu gasesc niciun sinonim pentru "pisica" si nu pot sa inlocuiesc "pisica" cu "animal", pentru ca suna ciudat

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru Pricked):

Motanul femela
ea
mamiferul?

eu cred ca Mr Wily a murit din cauza constipatiei.s-a scremut atat de tare sa scoata energiile negative din el si i-a pleznit ceva la cap.asta a fost

| Pricked a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Mersi pentru ajutorul intarziat, boss

| Doub a răspuns:

Nu cred.
Serios?
Mr. Wily?
ERa un om aşa bun...
*Ups*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu, imi pare rau :'(.
Dar trebuie sa aflam cauza mortii.

| YroxyY explică (pentru anonim_4396):

Pai, cred ca victima nu a fost hranita de marele criminal, srmoea. Dar am inlocuit hamsterul cu altul si am acoperit toate urmele si am distrus dovezile. Dar nu toate. Mai sunteti voi care v-a trebui sa va omor pentru ca stiti prea multe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Odihneasca-se in pace!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

thinking ...nu fi asa sigură ca nu a fost o crimă.
Trebuie sa investigam.
[._.], imi pare rau, unde ne prezentam pentru înmormântare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci si coliva?

Sa-mi mananci tu coliva la hamster?!

| anonim_4396 a răspuns (pentru YroxyY):

Nu faci coliva? sad

Mai multe intrebari adica mai multe raspunsuri adica mai multe sanse sa mori.

| anonim_4396 a răspuns (pentru YroxyY):

laughing Multumesc.
Dar cu coliva aia cum stai?