Da si fundita?
simplu: se intr-un balon si fiind prea multe persoane ca balonul sa nu se prebuseasca unul dintre ei trebuie sa fie aruncat din balon, asa ca s-a decis ca cel care va trege betiorul cel mai scurt va fi aruncat din balon!
p. s- dar nu era in desert ci pe camp
te-am pupat!
A-ncercat sa disperseze mirosul basinii trase de nevasta'sa-n timp ce faceau dragoste, aprinzand un chibrit. Insa castroanele de fasole mancate cu lacomie de femeie si-au spus cuvantul, aruncandu-l pe barbat gol pusca-n desert, in ciuda faptului ca acesta cu un ultim gest disperat si-a-nclestat mana pe batul de chibrit, dar a fost in zadar. Suflul exploziei a fost asa puternic, incat a rupt batul de chibrit expunand goliciunea trupului sau in natura virgina.
A incercat sa faca foc, dar nu a reusit, s-a enervat si a rupt chibritul, apoi vine un sarpe si-l musca si ii fura si hainele
O cautat-o pe Elodia si s-a ratacit... s-a facut noapte si in desert se facuse frig. a aprins un chibrit sa se incalzeasca, dar a venit Elodia si la luat q ea in pat.pe lumea cealalta sa-l incalzeasca
Poi s-a dus langa o benzinarie si a aprins chibritul.
El probabil voia sa faca o excursie prin Romania. Primul traseu era Bucuresti - Pitesti dar se pare ca a ajuns in desert.
Copiii cand l-au vazut pe sus au zis ''uite curcubeeeul ''.
Pai, poveste lunga:"El era un om simplu care s-a casatorit. A plecat in luna e miere cu sotia sa.Acolo a fost pacalit la jocurile e noroc, pierdan toti banii pe care ii aveau.Sotia a plecat cu cel care a luat banii sotului.Sotul neavand destui bani fu avertizat ca daca nu face rost de ei ii sunt loate toate obiectele lui de valoare(tot). Omul nu a reusit sa faca rost de bani asa ca o venit tipul, i-au luat tot.(in acest timp omul incerca sa aprinda o tigara) tipul ii lua si tigara, iar acesta ramase cu chibritul ars. Omul pleca in desert sperand ca va gasi lampa lui Aladin (am glumit) omul pleca in desert in speranta e a nu mai fi vazut si umilit de altii. In timp ce mergea s-a gandit ca nu mai are pentru ce trai asa ca sa sinucis" Whow, am scris 15 min la asta. Sper sa va placa
Pentru adriana_sw33ty! Aproape bine! Uite si completarea:
mai intai au aruncat sacii de nisip si au vazut ca tot se prabusesc... si-au aruncat si hainele... si abia dupa aia au recurs la masura extrema:pe! Si era in desert nu pe camp:pe!
@skydriver dar macar am fost singura care a fost cel mai aproape de rasp... merit fundita nu?
PaPi întreabă:
Julyly2089 întreabă: