Sau... m-ai facut din om, neom/cand ma pis ma tin de pom/...
"Maya" ai patit ca mine la raspunsuri... unul dupa altul... ceva nu merge la TPU.
...si doctorul i-a mai recomandat sa faca si cate 50 de flotari la ora 12.30 si facand el asa flotari, vai de capul lui, s-a apropiat de el un altul si i-a zis: No, ma, opreste-te, ca doamna a plecat de mult de sub tine!
Cele mai bune prezervative
Prezervativul Primola [Ce-i AL Tau E Pus Deoparte]
Prezervativul Garnier Essentials [Special Pt Ten Uscat Si Sensibil]
Prezervativul Orange [10 Minute De Vis In Orice Retea]
Prezervativul Poiana [Da Gust Iubirii tale]
Prezervativul Ecoplast [Simplu De Aplicat]
Prezervativul Cola-Vanilla [Rasplateste-ti Curiozitatea]
Prezervativul Sugus [Mesteci Si Faci Fata Distractiei]
Prezervativul Fanta [La Distractie Se Cunoaste]
Prezervativul Eucerin [Hidratare Intensiva, Regenerare Rapida, Eficienta Demonstrata]
Prezervativul Din Dragoste [Iubiti-va Mult]
Prezervativul Rexona [Dureaza 19 Zile]
Prezervativul WellaFlex [24 De Ore, Volum Si Fixare]
Prezervativul Arctic [Garantie 3 Ani]
tare harciog!
Ion si maria.noaptea nuntii: ion la fereastra.se holba pe geam.maria: hai mai ioane!
eu: ho fah ca vin acum.si mai trece o juma de ora.maria:vii ioane? ion: vin acum...mai trece o juma de ora.maria nervoasa de duce la ion.maria:da' ce faci ma acolo in loc sa ne iubim? iom: auzi fah, avea dreptate tata ca-i frumoasa noaptea nuntii
Vine Ion acasa de la oras si zice catre Maria, hotarat:
- Marie, stinge lumina, trage perdelele si în pat iute.
- Ma Ioane, da' mai am de lucru.
- Dac-am zis, am zis!
Vede Maria ca n-are încotro, se conformeaza. Se pune si Ion în pat, trage plapuma peste ei si zice:
- No, acum Marie, sa-ti arat ce ceas cu fosfor mi-am cumparat.
Dupa casatorie Marie se plange la mama-sa ca Ion nu-si mai face datoria. Mama-sa zice:
-Tu Marie cand vine Ion de la lucru da-i sa manance bine, da-i sa bea ceva vin rosu si apoi sa vezi tu ce ti-a face!
Zis si facut. Face Marie de mancare, cumpara o sticla de vin rosu si cand vine Ion de la lucru il aseaza la masa. Mananca Ion bine si apare marie cu sticla cu vin. Bea Ion vinul si se apuca sa strige la Marie:
-Femeie stai capra!
-Ma ioane, las-o mai moale ca nu am mai facut nimic de atata vreme si ar fi bine sa o luam mai moale.
Ion insista:
-Marie stai capra!
Mai cu chin Marie se pune capra si Ion se suie pe ea.
-Acuma Marie du-ma la frigider sa iau cealalta sticla cu vin ca nu ma mai tin picioarele!
Ion si Maria faceau dragoste. La un moment dat, Maria zice:
- Bai Ioane, îti miros picioarele!
La care Ion raspunde:
- Daca vrei
Julyly2089 întreabă: