anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un pescar merge sa participe la un concurs, vazind el un loc imprejmuit in care nu era nicun pescar s-a dus acolo si a inceput sa sape o copca dar la un moment se aude o voce :
- degeaba sapi acolo ca nu o sa prinzi niciun peste, se uita pescarul in sus, la stinga, la dreapta si nimic cind colo vede un megafon atirnat de un stilp
-ete ba ai dracu sunt organizatorii astia tine cu pescarii mai vechi, zise asta si se muta sa faca alta copca
-degeaba sapi ca nici acolo nu gasesti peste, se auzii iar din megafon, pescarul merse in alta parte sa sape alta copca dar vocea din megafon zise iar
- si nici acolo n-ai sa gasesti ba prostule
- da unde p... a mamii voastre ati bagat tot pestele?
-scuze dar am uitat sa zic, eu sunt directorul patinoarului

-Alo ambulanta? veniti repede la mine acasa deoarece fiul meu a inghitit un pix
-Vin imediat, ramai la telefon si spune-mi ce ai facut pina acum
-Ok, m-am descurcat, am folosit alt pix

-Doctore sunteti genial, tratamentul dv a fost eficace
-Nu-mi amintesc sa va fi avut ca pacient
-Pe mine nu, bunica v-a fost pacienta, eu am mostenit-o

-Va balbaiti mereu, intreaba medicul
-Nnnnummmai ccaand vvvorbesc, raspunde pacientul

soferul de taxi catre client
-de ce va speriati ca merg asa repede, dv mi-ati cerut sa ajungeti mai repede la spital
- da mai omule, dar nu vreau sa raman acolo

La dentist o mama se roaga de fiul ei :
- hai puiule fi bun si zi aaaa, ca sa poata nenea doctorul sa-si scoata degetele

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gosh.laughing
Primu e teroaree.rolling on the floor

8 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Esti in forma :->

| pwp a răspuns:

Foarte amuzante rolling on the floor))

| yoo23 a răspuns:

Da' numai la funda va ganditi? Sta-v-ar in gat.

| Lluvia a răspuns:

Zi aaa sa poate nenea doctorul sa-si scoata degetele rolling on the floor)))))))

| PinkTerror a răspuns:

rolling on the floor si noi cum primim funda pe intrebarea astarolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Haiti! aparusi? la trivia amuzante se posteaza bancuri, intamplari hazlii,mai noi asa zisele comicuri si tot ce tine de trivia/amuzante, daca in teroarea-ti roza nu ai loc si pentru asa ceva nu face nimic, se practica la senili laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Unul merge la cunatrul lui si vede un purcel gras si-i zice cumatrului;-Sa-mi spui exact cum l-ai facut asa de frumos pentru ca vreau sa mi-l fac si eu pe al meu exact la fel pentru ca imi place mult.Cumatrul ii spune;-O zi ii dai de mincare, cealalta ii arati p...a pentru ca asa se formeaza.Cind ii dai de mincare se formeaza un strat de grasime, cind ii arati p.a se formeaza un strat de carne si uite asa pina la craciun. Dupa vreo 2 saptamini porcul astuia mort.Vine cumatrul la el si;-Ce naibii ai facut mai?;-Mai cumetre, am vrut sa-l fac numai de carne...

Răspuns utilizator avertizat