Un american vrea sa cumpere o ferma in Ardeal.
Face turul fermei si, la sfirsit, vede stupii de albine.
-Nu mai cumpar ferma ca mi-e frica de albine.
-Hai dom’le ca albinele sunt bune: fac miere, ceara si dau propolis.
-Nu, ca mi-e frica de albine.
-Uite dom’le facem un pariu: te leg dezbracat de copacul asta si daca te musca vreo albina pana maine dimineata, iti dau ferma pe gratis.
Dimineata il gaseste pe american palid, obosit, vlaguit.
-Ce-ai patit? Te-a muscat vreo albina?
-Nu.
-Atunci ce?
-Nene, vitelul de acolo n-are mama?
Ce i-a crescut? serios, a-l doilea l-am inteles, dar primul? nu conteza oricum pana la cuvantul ala mi-a placut, hai sa-ti zic si eu unul:
O gagica meseriasa, statea pe marginea drumului si facea autostopul.La un moment dat opreste un popa.Se urca gagica in masina.
Dupa vreo 4 km popa incepe sa-i puna mana pe picior la tipa asta meseriasa, si gagica zice
- Parinte, versetul IV Ioan.
Popa repede is trage mana... Mai merg iei vreo 4 km. si iar ii pune popa mana pe picior.
- Parinte, versetul IV Ioan.
Ajunge in sfarsit popa acasa, parcheaza masina,, merge in camera deschide Biblia si citeste
VERSETUL IV Ioan :
"FIULE ESTI PE CALEA CEA BUNA "
Cica vine un popa la Politie:
- Domnule politist, mi s-a furat bicicleta! Va rog frumos sa mi-o gasiti pentru ca eu sunt un om mort fara ea... am slujbe de tinut in satele vecine si nu am cu ce sa ajung acolo!
Cauta politistii ce cauta vreo 2 zile, da` nu gasesc nimic. Se duc la popa si ii zic:
- Parinte, nu am putut sa-ti gasim bicicleta, da` uite ce sa faci... maine cand tii slujba la noi in sat, atunci cand zici care e treaba cu cele 10 Porunci, te opresti putin dupa ce o zici p-aia cu "Sa nu furi!" si vezi cine se inroseste la fata. Dupa aia vii si ne spui noua si rezolvam.
Vine popa dupa slujba fericit la politisti si le spune:
- Gata, baieti, s-a rezolvat!
Politistii: - Ei, cine s-a inrosit?
Popa: - Stati putin ca nici n-am ajuns la a 7-a porunca ("Sa nu furi!") pentru ca mi-am adus aminte unde mi-am uitat bicicleta
banuiesc ca, cunosti cele 10 porunci!
Cica un popa zbura cu avionul. Cheama stwardeza si-i zice: un wiski, te rog!
Dupa un moment de gindire o intreaba :
- La ce inaltime zburam acum?
- La 16.000m alt.
- Hm, prea aproape sunt de sefu`. mai bine, adu-mi un ceai.
Julyly2089 întreabă: