anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un tip fara permis fura o masina, deschide radioul si, cum era paralel cu condusul, o ia rara pe contrasens.Sesizindu-se postul de radio local anunta; Stimati concetateni pe centura orasului e un nebun care are 200 la ora pe contrasens.Respectivul aude la radio si;-Nu unul ci sute...

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floor
''Aceasta poveste se bazeaza pe un fapt real, ca doar...Suntem in Romania!"rolling on the floorrolling on the floor

5 răspunsuri:
| CrucifiedCountess a răspuns:

rolling on the floor tare harciog! Un automobilist este oprit de un politist. Agentul ii spune ca a depasit limita de viteza, ii cere permisul si citeste:
- Ooo… domnul Lucian Blaga. Poftiti carnetul inapoi si va rog sa ma scuzati.
Soferul:
- Dar ce s-a intamplat?
Politistul:
- Eeeeh… mai citim si noi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doi politisti gonesc cu masina. La un moment dat ocolesc o groapa si intra intr-un pom. Ies amandoi dintre fiarele contorsionate iar unul dintre ei:
- Sa stii ca meritam o prima! Niciodata nu am ajuns asa de repede la locul accidentului.
laughing
Il stiam si pe cel pe care l-ai postat, harciog, si tot am mai ras bine...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

I: Cum se poate alege un militian prost dintr-o suta?
R: La intamplare

I: Care animale isi poarta organul sexual pe spate?
R: Caii politiei

- Cum ajunge un politai la Oxford?
- In formol.

I: Cum aduci creierul unui politai la dimensiunile unei nuci?
R: Il umfli cu pompa!

I: De ce cara politistii apa in portbagaj?
R: Ca sa nu le moara sirena.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doi politisti in tura de noapte, patruland:
-Am uitat sa fac pipi!
-Las' ca te-nvat eu!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Pentru ca numai un nebun si unul care nu are carnet de conducere merg asa, el continua sa mearga considerand ca daca-l prinde politia va scapa va fi dus direct la spital si cu putin noroc va scapa.