Daca barbatul ar stii realmente valoarea pe care o are femeia, ar merge in patru labe in cautarea ei.
Normal.doar sunt fata .
lasa, lasa, pana se trezeste barbatul sa-si dea seama de "valoarea pe care o areeee", e mai greu de inteles propozitia daca pui virgula dupa ARE, ce face femeia?! Ii cauta valoarea lui? Eee, pf. Mai usor, " Daca barbatul ar stii realmente valoarea pe care o are femeia, ar merge in patru labe in cautarea ei."
-"Daca barbatul ar sti realmente valoarea pe care o are femeia, ar merge in patru labe in cautarea ei."
Daca barbatul ar stii realmente valoarea pe care o are femeia, ar merge in patru labe in cautarea ei.
Fix acolo am citit textul bine, si mi-am dat seama ca dupa femeia trebuie facuta o pauza.
Tu unde o asezi?
Frza asta apare pentru a patra sau a cincea oara pe site. Ce- i drept pana acum n-a beneficiat de indicatii.Nedumerirea mea e legata de transexuali:ei unde ar trebui sa puna virgula? Cu siguranta nu stii!
@april, nici nu am cum sa stiu., fiecare (si-)o pune acolo unde "simte". Zici ca "fraza"a mai fost pe site..., eu de la inceputul lui 2009 nu am intilnit-o, dar s-ar putea sa existe.
@K r i s s y.
Daca barbatul ar stii realmente valoarea pe care o are, femeia, ar merge in patru labe in cautarea ei.
Sa stii ca am citit fraza si am pus virgula dupa femeia, inainte sa citesc partea cu:
* Daca sunteti femeie:
- Cu siguranta ati aseza virgula dupa cuvantul FEMEIA.
* Daca sunteti barbat:
- Cu siguranta ati aseza virgula dupa cuvantul ARE . Tare faza si pusa (intrebarea)la categoria potrivita.
Julyly2089 întreabă: