| AsaMaCheamaPeMine a întrebat:

Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~! Unde este folderul USB? Deci am un samsung si usb pentru el. L-am introdus in telefon si calculator si pe telefon zice calbu usb atasat. Dar nu gasesc folderul unde sa pun muzica in calculator. Va rog dau funda promit!~!

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Holocaust a răspuns:

Ma gandesc ca majoritatea care au dat click pe intrebarea ta, au avut de gand sa te injure...
dar nu stiu de ce, mie imi vine sa rad cand ajung la al 2-lea -copy-paste- al tau.
Imi imaginez un podobear cu fata de *forever alone* care repeta isteric, gata sa te stranga de gat... daca nu-i zici "Unde e folderul USB? "

| Cristianne a răspuns:

Ah...binecuvântat să fie butonul "ignoră user".

| ViseDestrămate a răspuns:

Doamne ce lume idioată şi pe acest pământ.

| Mary24 a răspuns:

Taci ma odata!