In camera de tortură(la sală).
Peste 30 minute voi fi cu gura plină... de frişcă(primul popas-cofetăria).
Condamnat la moarte pentru ca ma m luat dupa voi, toata ziua ray insoarate asa ca m-am gandit sa ma insor, acum partea a doua urmeaza nunta si astept donati ca sunt falit, sper ca ai banii in buzunare daca ai de gand sa cazi in cosul meu
Un mort in timp ce se indrepta in sicriu carat de familie spre cimitir, acesta a deschis ochii fiind la groapa ca apoi sa intrebe unde se afla? dupa ce acesta a aflat ca e in Romania si ti a vazut nevasta, soarca a sarit in groapa si sa ingropat singur
http://stireadeazi.net/......-pe-vecie/
Cind ii spui unui om ca greseste, atingi un punct sensibil. Parca l-ai face prost, asa gindesc cei mai multi. Putini sunt atit de intelepti incit sa ia seama atunci cand sunt avertizati de greselile lor. Si de aceea esti privit ca fiind rau. Vorba aia, pentru ei: daca taceai, filozof ramineai.
Saracuta de tine, ce vise? ora de romana si matematica?
Sigur asta era, nu totul tine numai de scoala, oamenii mai au si alte probleme
Iubirea? pai si eu, nu vezi ca sunt prins in hora nunti de unul singur, tot dansez si nimic
Nu ma refer la iubire, iubirea si scoala nu sunt singurele chestii din viata unui om. Iubirea la mine nu merge, deci nu asta e, sunt chestii si chestii, omul e stresat de mai multe.
Chiar sunt curios ce te streaza?
Tot ce ma inconjoara ma streseaza.
Si eu draga mea?
Asta era, tu imi stateai in calea fericirii
Daca ai avea 18 anii, ar fi alta poveste
Sunt o fata buna la suflet, nu te mai gandi la prostii...
Doamne fereste, nici vorba, vorbesc de nunta
Orice cosmar are un sfarsit. Realitatea pana la urma biruie visul.
Probabil sunt mai jos de nori)) dar ma plictisesc rau de tot, de altfel cum as fi ajuns azi la intrebari de pe 19 decembrie)))))
Dar esti cu picioarele pe pamint?
Banuiesc ca, daca ti-a trecut plictiseala, tot vei raspune.
Da desig, is pe pamint))
E bine daca esti cu picioarele pe pamint, ca sunt multi in lumea asta cu capul in nori, ca mine.
Daca intreb, dar fara comentarii ciudate, a fi cu capul in nori ce inseamna (ma duce cu gandul la a fi indragostit)
Hai sa zicem ca e, in cazul meu, o stare de beatitudine care ma face sa uit de toate relele care sunt jos pe pamint.
E bun
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: