| Elenna21 a întrebat:

Unde pot gasi praf magic de zane ca sa pot zbura?

Răspuns Câştigător
| AR1373 a răspuns:

Nu exista zane si nici sirene.
Daca vrei sa zbori cumpara niste aripi de la fabrica de unicorni.
Fabrica e la capatul curcubeului.
Un spiridusi te va opri si iti va cere trifoiul cu patru foi pe care trebuie sa il ai neaparat la tine, daca nu ii arati pasaportul, dar o sa te urmareasca niste spiridusi tot drumul (chiar si la toaleta) si mai bine ai gasi un trifoi cu patru foi.
Cand ajungi la fabrica poti cumpara aripile doar cu aur din oala cu aur a spiridusului de la capatul curcubeului.
De obicei acei spiriduci sunt rai si nu vor sa iti dea asa ca va trebui sa o furi.
Dupa ce furi oala dai aurul pentru aripi si vei primi bonul la aripi un corn de unicorn (uneori te fraieresc si iti dau un corn de berbec asa ca fii atenta), iar cu ajutorul magie cornului vei fermeca aripili, iar acestea se vor lipii de tine.

Dupa toate astea poti sa zbori in pace. :d

16 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Trebuie sa iei transpiratia unui 'popa-ateu-satanist' in timp ce sta la umbra, numarandusi firele de par de pe limba

| Pricked a răspuns:

De praful ăsta zici?
http://sciencealert.com.au/......powder.jpg
Chiar e magic!

| suităr a răspuns:

În Narnia.

| umbrax a răspuns:

Pe taramul zanelor

| milkie a răspuns:

Pai,trebuie sa fii in inima unei paduri la 4 fix dimineata.S-ar putea sa apara un unicorn.Castiga-i increderea.S-ar putea sa dureze intre 3 si 7 nopti.Imediat ce ii castigi increderea, adu cu tine cateva sticle de palinca si imbata-l.El te va duce intr-un taram numit Rainbowtopia.Te duci in spatele primariei, acolo vei gasi un elf vagabond.El te va conduce de acolo.

| Guti14Haz a răspuns:

O intrebi pe Tinkerbell. Poate iti imprumuta.

| StJimmy a răspuns:

Trebuie sa faci o zana sa isi dea drumu' pe tine.

| Tania25 a răspuns:

In povesti!
Acolo esti cine vrei tu sa fii happy

| nenope a răspuns:

In Auchan la pufuleti. Pff.

| nenope a răspuns:

In Auchan, la pufuleti.

| ShadowOnMyRainbow a răspuns:

Varu te rezolva, intra pe tocmai.ro...daca nu gasesti cauta pe mercador care si-a schimbat numele in OLX. Bafta!

| stefy02 a răspuns:

La psihiatru...

| mateiass a răspuns:

In China, aia fabrica orice

| Andraduscaa123 a răspuns:

Cea ce trebuie sa faci este să : Gasesti pe Tocmai.ro sau pe Mercador in care sia schimbat numele in Olx. Dacă nu găsesti pe net nu e problemă. Te duci si gasesti praful de mobilă si til pui in cap apoi ïn gură ca săl inghiți rolling on the floor. Apoi trebuie sa mergi pe cel mai înalt munte din lume. ȘSi îti dai drumu la mâini si zbori laughing rolling on the floor

| DarkFire16 a răspuns:

Eu! Eu! Eu stiu unde! Mergi in cea mai indepartata padure si nu te opresti pana nu gasesti un copac cu un stup. Da ai grija sa fie galben. Il iei si ti.l torni in cap apoi danseaza cu zanele albine big grin. Te asigur ca vei zbura mai ceva ca Batman laughing

| Moldovanu_Taniusha_1997 a răspuns:

In povesti!
Acolo esti cine vrei tu sa fii happy