Ai tu vreo tanti Mita la 2? ..ca eu stau la casa!
Intr-un borcan.
Dezavantajul este ca la un moment dat se va termina prietenul imaginar din borcan
Daaa...lam gasit oarecum..Se presupune ca este acasa la Quikk
Mi-a zis el mie ca ii place de Inna.Sa terminat videoclipul.O fi plecat dupa ea?
Da.
Off...atunci:Adio Titi!
A venit la mine acasă. Zice că e obosit.
Inseamna ca a "mers" mult..Transmitei te rog ca daca nu apare acasa in 20 de minute sasi ia gandul de la colectia de la actibildurile turbo.
Prezintami situatiile.
In camera ta e sub pat, si in camera parintilor e dupa soba.Am nimerit bine?; o3
Hmm...mai insista putin..pe camera mea.
Huh, ma dau batut...(:
Prea repede.
Tot nu stiu...xD
Era in suportul de pixuri..se uita la ce vorbim
Auleo, trebuie sa-l cert cand il prind.Si i-am spus sa nu mai traga cu urechea
Asa sa faci!
Lasa-l ma ca stiu eu ca e baiat cuminte!
De ce faci asta?
Fiindca e pedepsit. dar, ca sa nu fie suparat, i-am adus o prietena sexy si acum chiar el imi cere sa il pun dupa TV
Trebuie sa incerc si eu faza cu prietena, desi sunt unpic geloasa..eu nu l-am pedepsit niciodata pe Titit si totusi a plecat... dupa Inna!)
Titit
Mda...Gresala mea.E doar Titi
Oh, vai. Mi-ai amintit de raspunsul la un test facut pe Clopotel =]]. "Fa-ti un prieten imaginar, vorbeste cu el, apoi mananca-l".
Un prieten imaginar? Cred ca e greu sa-l gasesti, mai ales daca este imaginar =]]. Verifica in cuptor, sau, in cel mai bun caz, in firgider. Poate ii e si lui cald pe vremea asta. Oh, da, am uitat sa-ti spun unde sa mai verifici: probabil ca s-a dus in WC, deci nu trage apa daca vrei sa-l mai ai
Xoxo, Zummy ♥
Fa-ti un prieten imaginar, vorbeste cu el, apoi manancal? Daca am facut asta
DaciaRomania întreabă: