| XxTerrorxX2 a întrebat:

Unde sunteti cu totii?!? de ceva vreme nu mai vad intrebari anormale si idioate care sunt pune pe T/A! ce s-a intamplat? DACA MAI TRAITI TREBUIE SA FACEM CEVA

20 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Suntem toți în fata primăriei.Bem oțet. (avem și oțet de mere pentru minori)

| Sunnyツ a răspuns:

Mai fratioare, T/A nu mai este ce a fost odata. La inceput inca se stia de bunul simt de respect si se punea accept pe glume nu pe jigniri. Dupa o mica perioada au aparut asa numitii trolli care au *** tot...pentru asta au mai fost si ridicati in slavi. Amuzantii de pe T/A s-au maturizat, s-au plictisit de "smecherasi" ..cu alte cuvinte, si-au vazut de viata reala. Dupa cum observ, lucrurile nu stau diferit fazta de anul trecut pe aici... jignirile sunt raspuns la glume, iar trolli retarzi sunt pupati in anus.

| Furculingură a răspuns:

Întrebările idioate au distrus categoria.
Şi de ce te miri că au plecat toţi? Ce să faci aici dacă nu ai cu cine?
Frate, T/A e cauză pierdută, găsiţi-vă alt hobby.

| XxTerrorxX2 explică (pentru Furculingură):

Eu nu cred asta.
Eu cred ca tocmai intrebarile idioate au facut T/A-ul atat de amuzant.
Bine, exceptie fac glumele proaste... oricum, chestia este ca TPU si-a pierdut din utilizatori deci e clar ca s-a creat o ''reactie in lant'' care a afectat si Trivia/Amuzante
O sa incerc sa il tin in viata

| Pricked a răspuns:

S-au mutat toţi la D&S.
Nu-i mai poţi recupera nici cu întrebarea ta anormală şi idioată.

*îşi face popcorn*
Io mă duc pă la religie.

| suităr a răspuns:

Eu mai dau p'aci.

| LordBolton a răspuns:

Au fugit majoritatea de frica lui Putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie să faci acum, chiar nu mai poţi aştepta? Ok, fie, vezi că toaleta e tot înainte şi prima la stânga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce a renuntat Fridăm si Groparu Vesel la categoria T.A de atunci au renuntat toti.

| Bia001 a răspuns:

Păi a fost distorsiunea expansiunii universului ^^

| m1dn1gh7 a răspuns:

Asta-i generaţia, se cred şmecheri dacă întreabă cât e 1+1.

| pufuletziii a răspuns:

Sunt in vacanta.

| AdreAdre a răspuns:

Pune tu o intrebare de asta daca te crezi amuzant

| XxTerrorxX2 explică (pentru AdreAdre):

Tu cine doamne esti?

| AdreAdre a răspuns (pentru XxTerrorxX2):

Nu mai vorbii chestii din astea. Daca vrei intrebari idioate pune tu una, daca tu nu esti in stare nu le mai cere altora.

Nu ma refeream la asta.Ai putin respect, si vad ca esti nou pe T/A asa ca nu mai comenta

| AdreAdre a răspuns (pentru XxTerrorxX2):

Nu sunt nou pe T/A, aveam un cont vechi, cu multe posturi, puneam in fiecare zi posturi la Trivia / Amuzante.asta a fost acum 2 ani in clasa a 5-a.

Si daca e asa, nu era nevoie de commentul tau

| SmileyQueen a răspuns:

Wer ist trivia amuzante? Where dafuq is T/A? What the hell hapened? oh God, why?
laughing)