Pff..sunt o individa foarte rea, nici om nu ma pot numi, ardeti-ma pe rug :'(
Da, o tipa mi-a dat ignore, după ce ea ma intreba tot felul de chestii. (Ex: daca vreau sa ma excit) iar bineînțeles, raspunsurile mele erau pe măsură.
eu am pățit ceva si mai interesant. Nu am interacționat niciodată cu o tipa, Florentina nu stiu cum, dar am primit ignore. Sunt super entuziasmata!
Ar trebui sa ma simt prost acum, nu?
Păcat, nu prea o fac. Tipa ma hărțuia. N-ai idee cate mesaje mi-a trimis in privat. Poate suferă de tulburare obsesiv-compulsiva.
Ai grija cu entuziasmul, sa nu îți creasca tensiunea.
Apreciez grija, insa nu e nevoie. Stau bine cu tensiunea.
Ce trist....Nu ma mai simt special. Credeam ca ma iubește, si imi era si datoare cu un oral... I-am răspuns la intrebari.
Aproape ca ma simt norocoasa, binecuvantata fie legea cat timp e de partea mea ^^
Iete unde era pedofilul. Aha aha, continua. Si care-s sentimentele tale acum fata de ea? Ce te face sa simti? Zici ca-ti era datoare cu un oral? Deci nu simti prea multe.
Ne-am despărțit, după o frumoasa relație ce a durat 45 de minute. Suferă de gelozie acuta, iar ochii mei fug repede si in alte parti. Eram incompatibili. Tinand cont ca mi-a dat ignore, e in capul listei mele cu "de achitat", deci poate simt putina parere de rau ca nu a facut ce promisese. In rest altceva nu prea simt, daca nu ai observat sunt mai nesimtit de felul meu. Te-ai prins? Ne simțit? Nu, nu? In fine.
Dar cum sa nu trebuieasca, mai ales cand vine din partea ta?
Ce am vorbit noi? Stiu ca ma iubești, dar nu trebuie sa arați asta in public.
Cred ca ai gresit inca de cand ai evacuat din uter.
Exista cineva ce te detesta? (pe aici)
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: