| DrunkShepp a întrebat:

Unii chiar cred ca manelele inseamna muzica! navigam fericita pe categaria muzica si ma oripileaza aceasta intebare:Sall TPU vreau si eu niste manele vechi cu nicolae guta gen baterie baterie foc sau altele ai inteles voi...desigur cel mai bun rasp are fundita restul voturi mistourile se platesc cu voturi stupid/nefolositor!
oamenii astia ar trebui inchisi in vid si eliberati in gaura neagra care duce spre marele abis de penis.

Răspuns Câştigător
| Loveis4free a răspuns:

N-ai ce face ca se inmultesc mai repede ca iepurii si fac vidul si abisul de penis sa plezneasca

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| XXXL a răspuns:

eu le-am spus sa te lege cu un lant mai gros dar nu m-au ascultat, acum sa te prinda daca mai pot

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

I:Manelele inseamna muzica?
R:Nu, manelele inseamna c***t.

| DaVà a răspuns:

Era la desene odata un loc se numea... ceva cu in inel verde. Pusi acolo si incinerati.

| DroGuleTz a răspuns:

Pai nici mie nu-mi plac toate manelele mai ales alea live dar fara manele la o petrecere nu te distrezi lol laughing) i meen helooo ROMANIA

| JuLien a răspuns:

Ma frate e total aiurea ce zici tu. ca si mie imi plac. fiecare e liber sa asculte ce vrea. ar trebui sa te usture la flocii de la cur de ceilalti...nu sa te enervezi de fiecare data cand nu-ti convine ceva mai ales cand vezi un cocalarlaughing. (by the way...traiesti in Romania deci putin probabil sa se schimbe ceva)

| itscloudyoutside a răspuns:

Cine e Nicolae Guta?