anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unui morcovo-unicorno-caine ca mine ii vine inspiratia inspirata inspirationala noaptea. Asa ca voi scrie o poveste despre mine.

*Tam-ta-na-n-am*

S-a nascut Catelusa Daisy. Tot satul era inmarmurit de atata frumusete. Vin cu totii sa vada un miracol. Pe mine. Ma simt in centrul atentiei. Toti ma iubesc.

Vorbesc cu ei dupa ma imbat, cad pe jos si 3 zile si 3 nopti stau si zac intr-o balta de voma. Dupa petrecere imi deschid cadourile si vad niste carti. Iau o foaie, o inghit s vad ca are gust de foaie. Incep sa citesc si uite ca stiu totul.

Peste 3 ani imi vine sa ma sinucid. Dupa vad acest site minunat unde imi gasesc stapan si pe prietena mea cea mai buna nu stiu cum dracu ii chema.

Apoi aflu de o rata supranaturala, pe numele ei leFunnyDuck si o iau o fac mic dejun si dupa reinvie si zice la toti ca am codita mica.

Voi credeti ca am codita mica?

10 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Lor le-ai arătat coada, căţea.
Scoate-o din chiloţi s-o văd şi eu.

| єχcєєℓ a răspuns:

Eu nu am coada ca sa cred ca o ai mica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care codiţă?
sau ai 9 cozi, ca în Naruto?

| Fernando9Torres a răspuns:

Ai zis ca esti morcov, nu? adica esti portocaliu sau esti ascutita la minte?

| SabinaQueen a răspuns:

Minti, asta e povestea lui Florin Piersic. Si eu de unde sa stiu, ca n-am coada.

| AtsukoKure a răspuns:

Nu, are o marime medie.

| Wukii a răspuns:

Tu n-ai coadă.

| 德尼莎 a răspuns:

Poate esti unicorn dupa toata povestea asta laughing

| SĦÌŊ a răspuns:

Nu draga mea, la ce coada lunga ai poti sa o imiti pe Rapunzel si sa iti lasi coada in jos ca sa urce cel mai probabil un bison sexos pe ea.