De fapt adevărul e...
Ups...
Ne cerem scuze dar chiar avem mulţi pe cap. Nu vrem să ne mai oboseşti şi tu. Vino mai târziu când o să avem chef de tine.
Ne prefacem că lucrăm a această problemă.
Chiar nu ne pasă pentru toate inconvenienţele.
Ups...
Da, stiu aveti o problema si Nu lucrati ca sa o remediati. Veniti cu tot felul de scuze, cand explicatia e simpla: sunteti in momentul in care va este foarte lene.
Lucrati la aceasta problema.
Ne cerem scuze (parca nu veneam cu scuzele) pentru toate inconvenientele.
si daca-i injuri...deodata revine capacitatea hardware si te suspendeaza.
E adevarat, ca reuseste sa (te) scoata din nervi cateodata...
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Mihaela/Desktop/nervi.pdf
Asa ne arata ei ca TPU e praf si ca nu-s capabili sa mentina un trafic mare fiindca n-au bani sa plateasca un host care sa suporte un trafic mai mare pe serverul lor
Wai, Kazimir draga, si eu care credeam ca mi-ai priceput stangacia in ale tehnologiei, dand dovada de cooperare / istetime.
Mda... vina mea, data care vine, am sa fiu mai atenta ce dau, si ce nu
Oricum, asa ca fapt de vers... nu am nici Microsoft nou instalat, si nu prea vad cu ce sa o deschid, daca nu am nici power point.
Eu si asa am probleme cu stresul si cand vad asta cu Ups bla bla bla hardware in vine sa...
Da-mi 300 de milioane de euro ca ai publicat ceva cu mine. Uite acolo jos... scrie Pufi1999 si mai e si poza mea. Pentru aceasta insulta cu injurii calomnioase amenda se dubleaza o data si inca o data.
*îşi pune ochelari de tocilar*
-Nu, nu, nu...totul este o minciună. Trebuie să părăsim planeta.Nu vă faceţi griji, am rezerve de bere si jointuri în buzunarul din spate al chiloţilor.Asiguraţi-vă că nu mă aşez în fund şi că nu mănânc fasole...
Julyly2089 întreabă: