epic
nu mai pot
cred că mor curând
văd că ai citit și tu celelelalte întrebări de genul ăsta și te-ai gândit să o pui și tu.Stai liniștit(ă) că nu s-a mai pus de vreo 50 de ori până acum
Deja ai pus-o pe asta. Fă la fel cum ai făcut cu asta: http://www.tpu.ro/......riozitate/ URGENT! Cum pun o intrebare pe TPU? Rog seriozitate.
Mai Badea, vin cu celelalte entitati supranaturale si iti postam noi intrebarea.
HorselessHeadlessHorsemann Mod of : - Au m-ai fost puse 100 de intrebari de astea, inaintea ta...
03.Cum pun o intrebare pe TPU?
Foloseste butonul verde "Pune intrebarea ta aici" din stanga ecranului. In cazul in care nu esti logat, ti se va cere sa faci aceasta actiune. Apoi tot ce trebuie sa faci este sa iti formulezi intrebarea, sa te asiguri ca nu incalca regulile comunitatii si sa o incadrezi la categoria potrivita.
Sursa: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Stii ca am glumit, da? De ce crezi ca am pus intrebarea la Trivia Amuzamente?
Nu stiu.Cand am pus intrebarea eram curios sa vad ce raspunsuri primesc, dar nu m-am asteptat la raspunsuri serioase.
Uite, alt răspuns: AȘA.
Asta chiar e un raspuns bun
Știu.
Da, știu, dar cum ai fi vrut să răspundem?
Am depus contestatie in urma suspendarii permisului, a trecut un an de atunci. Sunt plecat in tarile calde.
Intrebarea mea Este cat se poate prelungi, prin neprezentare?
Si 2) suspendarea dreptului de a mai conduce o sa se aplice doar din momentul ce eu o sa predau permisul sau cum e?
PS : sunt de 6 ani in U.K. Si nu o sa vin prea curand in tara poate doar in vizita, ce risc?
Se poate Lua o deciZie judecatoReasca pentru neprezentare. bla bla...
am permis de U.K. Mi l pot retine pe viitor ( 2-3) ani cand revin Acasa?
Am incercat sa ma mai documentez sau ce ma sfatuiti sa fac, exista vreo chichita?
Eu accept cu placere suspendarea, oricum nu sunt in tara
În primul război mondial. Regele franței, regele germanie si regele angliei erau veri cei trei?
Bãi, nu vezi ca ai,, INTREBAT,, deja "URGENT! Cum pun o intrebare pe TPU? Rog seriozitate! ". Daca n-are sens ce-am scris, IGNORATI!
mihai1997 întreabă: