Eu am terminat liceul de aproape 20 de ani si inca folosesc matematica invatat in fiecare zi pentru a-mi rezolva problemele ridicate de activitatea de zi cu zi. In viata de dupa scoala e multa multa matematica, sper sa nu-mi iasa niciodata din cap, viata ar fi ingrozitor de grea si m-as lovi zilnic de asa-zise probleme greu de rezolvat pe care acum le rezolv cu maxima usurinta.
Eu am ales mate-info că îmi plăcea matematica dar la un momentdat a ajuns să nu îmi placă anumite aspecte dar de detestat niciodată nu am detestato. Aveam 5 ore de matematică cred.
Hey!
Eu sunt la mate-info. Momentan am 4 ore de mate pe saptamana. La anul cred ca o sa fie 5.
Sincer...mie imi place matematica. Am o profa de treaba, preda bine, ne explica... e super. Teme. Hmm. Sunt destul de multe dar am avut profesori care dadeau si mai multe deci e okay.
O sa spun pas. Nu vreau o astfel de viata. De ce?
Intre mate si latina prefer matematica.
Hai bafta!
3 ore pe săptămână, da e așa frumos să faci matematică. cred că ești puțin invidios.
Nu e frumos sa inveti chineza
Am si eu un motiv sa va fac in ciuda.
Esti la stiinte ale naturii?
la turism și alimentație. voiam să zic că eu sunt cea invidioasă, dar cred că ți-ai dat seama. ești a 12a?
A 11 din pacate
Am amanat 2 ani medical ..parca ti-am mai zis
Tu dai bac-ul din mate?
nu îmi amintesc. am vorbit cumva prin mesaje? da, dau bacul la mate
Da.Am vorbit mai demult prin mesaje putin.
Succes la bac..il dai in vara 2016?
îmi amintesc da, atunci dau.
Mult succes.
mersi mult
Stii care e faza dura? Am terminat profil real mate-info. 4 ore pe săptămână. In ultimii doi ani ne-a traumatizat profu de mate. Nu credeam ca iau Bacu. Si surpriza: L-am luat! Cu nota bunicica chiar.
Profu ala de mate m-a facut sa urăsc matematica din tot sufletul meu. Am o întrebare pentru tine totusi...cum te descurci cu latina? nu de alta dar cei de la filologie fug de mate si dau de latina, iar cei de la mate-info/stiinte ale naturii fug de latina si dau de mate. Cel Putin asa am auzit
și ești bine? sănătoasă?
Nu garantez .
FuckSchool întreabă:
DaciaRomania întreabă: