| AvalohAlyn a întrebat:

V-a iesit pe cap matematica pana acum?
Am aflat cum e viata fara matematica(sunt la filologie)
Ieeeee.Ce bine e sa nu mai faci nicio ora de matematica pe saptamana...Nu tu stres, nu tu probleme, nu tu dificultati si chineza vreo 4 table pe ora.happy Nu tu profesor ca Isoscel din seria Liceenii. deci e LIFE

E super.

Apropo, cate ore faceti de matematica pe saptamana?(voi, cei de la mate-info sau stiinte ale naturii)?

Si in final vreti sa incercati si voi viata fara matematica?laughing

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ştii... acel moment când întrebi ''ce faci '' și persoana nu iți raspunde decat peste 2-3 ore **facepalm** THANK YOU ALAN

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu am terminat liceul de aproape 20 de ani si inca folosesc matematica invatat in fiecare zi pentru a-mi rezolva problemele ridicate de activitatea de zi cu zi. In viata de dupa scoala e multa multa matematica, sper sa nu-mi iasa niciodata din cap, viata ar fi ingrozitor de grea si m-as lovi zilnic de asa-zise probleme greu de rezolvat pe care acum le rezolv cu maxima usurinta.

| T0T a răspuns:

Eu am ales mate-info că îmi plăcea matematica dar la un momentdat a ajuns să nu îmi placă anumite aspecte dar de detestat niciodată nu am detestato. Aveam 5 ore de matematică cred.

| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Eu sunt la mate-info. Momentan am 4 ore de mate pe saptamana. La anul cred ca o sa fie 5.

Sincer...mie imi place matematica. Am o profa de treaba, preda bine, ne explica... e super. big grin Teme. Hmm. Sunt destul de multe dar am avut profesori care dadeau si mai multe deci e okay.

O sa spun pas. Nu vreau o astfel de viata. De ce?

Intre mate si latina prefer matematica. tongue

Hai bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

3 ore pe săptămână, da e așa frumos să faci matematică. cred că ești puțin invidios.

| AvalohAlyn explică (pentru anonim_4396):

Nu e frumos sa inveti chinezasad

Am si eu un motiv sa va fac in ciuda.laughing

Esti la stiinte ale naturii?

| anonim_4396 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

la turism și alimentație. voiam să zic că eu sunt cea invidioasă, dar cred că ți-ai dat seama. ești a 12a?

A 11 din pacatesad
Am amanat 2 ani medical ..parca ti-am mai zissad

Tu dai bac-ul din mate?

nu îmi amintesc. am vorbit cumva prin mesaje? da, dau bacul la mate sad

Da.Am vorbit mai demult prin mesaje putin.big grin

Succes la bac..il dai in vara 2016?

îmi amintesc happy da, atunci dau.

Mult succes.

mersi mult kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fac 4 ore la stiinte ale naturii. Si n-ai reusit sa ma faci invidioasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii care e faza dura? Am terminat profil real mate-info. 4 ore pe săptămână. In ultimii doi ani ne-a traumatizat profu de mate. Nu credeam ca iau Bacu. Si surpriza: L-am luat! Cu nota bunicica chiar.
Profu ala de mate m-a facut sa urăsc matematica din tot sufletul meu. Am o întrebare pentru tine totusi...cum te descurci cu latina? big grin nu de alta dar cei de la filologie fug de mate si dau de latina, iar cei de la mate-info/stiinte ale naturii fug de latina si dau de mate. Cel Putin asa am auzit big grin

| nlko a răspuns:

Teoretic 5...practic 7.
Nu, dupa mine e draguta laughing.

| anonim_4396 a răspuns (pentru nlko):

și ești bine? sănătoasă? laughing

| nlko a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu garantez laughing.

| sndjulian a răspuns:

Foarte buna alegerea. Mc Donalds / KFC / Carrefour / Auchan cauta angajati.