Merci!
cu plăcere, fiinţă umană
Fain!
Vezi ca am pus si eu prima parte din povestea mea (tu nu apari in ea, inca!)
Mersi! Personajul tau si al lui KillMePlease sunt cele mai tari oricum.Restul suntem secundari.
Adica eu salvez lumea de poamana?
Nu chiar...Devii eroina, salvezi lumea si te alegi si cu Potato pe cap(Nu e destul? Ce-i drept am uitat nunta pe care o vroiai... scuze!). Asta nu inseamna ca personajul tau trebuie sa fie preferatul meu.
Nunta ... Cine se casatoreste?
"Asta nu inseamna ca personajul tau trebuie sa fie preferatul meu." - Stiam asta -_-. Am zis-o la misto.
La fostul raspuns cu ce ati vrea voi in poveste.
Tu ai spus nunta...Nu se casatoreste nimeni la mine BTW
(Era un pic awkward sa fac o poveste de dragoste dintre un invadator si o fiinta umana) Just sayn'
.
Am sa fac si eu zilele astea o poveste.
Vedeti voi.
Abia astept Sa nu ma omori prea rapid in poveste ok? ^_^
Nu. Imi place sa chinui .
.
Ok.
Dar Dantellion pe unde umbla?
Prin spatiu banuiesc.Nu se stie unde l-a aruncat explozia aceea.
A stat omul toata ziua, mai lasa-l si pe el sa se odihneasca ^_^
Aaaa...acum am vazut. Cred ca e suparat cu faza aia, stii tu, cea de la 19 22.
Care? Nu stiu.
Aaa.
Ma scuzi ca am citita tarziu povestea ta minunata, dar Mozartu masii cu fantezia lui in re minor nu m-au lasat in pace aeste 3 zile. Ok. Detalizare impecabila. Fiecare gand e bine structurat doar ca, soarele se va stinge in anul 500000 cam asa ceva cred ca pana atunci om dovedi noi sa gasim alt univers.
A propos, de unde ii iei pe
frumuseii astia din pozele tale.
Oricum in ritmul acesta o sa ne autodistrugem inainte sa se stinga soarele Este doar o poveste. Toata lumea stie ca daca o sa se intample ceva o sa fie de la poluarea si prostiile pe care le face omul zi de zi. Poate o sa realizam ce rau facem lumii si o sa ne indreptam. Cine stie?
Pozele le fac eu in photoshop.Gasesti o poza normala si o editezi.
Poti fa faci ce vrei in photoshop daca ai o idee. Daca vrei iti fac si tie 1 avatar la fel.
Julyly2089 întreabă: