Bună.
Doamne, abia aștept să se blocheze liftul... vorbim și noi în intimitate!
Pa, pa.
Nu, de fapt m-as simti bine. Daca sa blocheaza liftul eu sigurl lesin iar tu din instict imi poti face respiratie bot la gura. Sau sa ma lingi pe nas. Sau sa-mi mananci cartea de franceza.
Aoleu, m-ai descoperit! Asa este! Sunt ex-stapana NOname pe un cont de caine!
Bai, elasexygagicule sau gagico, care nu esti, nu stiu cine e in spatele contului tau, dar iti fac concurenta, bre! S-ar putea sa devin mai popular decat tine! TPU-ul se plictiseste de tine, chiar daca nici nu te-ar vrea afara de pe site, dar esti mereu aceeasi! Mai schimba-te!
Totusi, eu chiar sunt caine cu acte in regula! Pot demonstra oricand printr-un mesaj privat! Ma voi duce acasa la primul meu stapan si voi cere actele doveditoare ca sa fie scanate.
Eu nu folosesc liftul...o iau pe scari, intotdeauna! Elimin celulita
Asa ca poti sa ma alergi linistit!
De cand am ramas fara stapan... daca tot te vad asa interesat de sanatatea mea...n-as putea sa te am stapan pe tine, o martoaga puturoasa, care incearca sa faca caterinca pe site, dar uita mereu sa "aprinda becul", d-aia unii nimeresc Nefolositor si Stupid in loc de celelalte, restul. Stii bine ca tu ai frica mai mare de mine. Caii/poneii, tot aceeasi specie banala, se sperie si de soareci!
As lua-o numai pe ea fara sa ma mai complic cu tine.Problema este ca nu prea stiu cit timp ia echipei de interventie sa intervina cind blochez liftul.Bag sama ca nu poti lasa o asemenea femeie deceptionata.
Ai avut dreptate. Toti s-au gandit la prostii, chiar si Legy!
BunaTuturor întreabă:
Julyly2089 întreabă: