Https://www.youtube.com/watch?v=6IJIZ3KHUZ8
Dă la minutul 3:40, distracție plăcută!
Super. Ce nebun e tipul...
Ce fain de tine, la 12 jumate sa te pui in pat. Eu si daca vreau si daca nu, trebuie sa stau treaza pana la 7, si aici e numai 2 dimineata! salveazama!
Pai cine te tine pana la 7, asta e crima...
Seful ma tine. Raul de el.
Care sefu'?
De la lucru :p
Lucrezi?
Da,dar nu cu contract sau mai stiu eu ce.E un fel de part-time job, nu stiu sa explic.Dar mai repede raspund daca ma intrebi ce vrei sa stii.
Unde lucrezi?
Intr-un club de noapte ca ospatarita.
Combini distractia cu munca...
Pai da nu.Like a boss
Se distrează fata, nu are treaba...
Lasa ca nu intotdeauna ii fain, mai sunt si nopti dinalea naspa in care trebuie sa am dea face cu batrani perversi, ca acum, yuck! salveazama!
Demisionează. Caută un alt job. Daca as fi fost in locul tău, as fi plecat de mult.
Eu nu,in timpul zilei sunt prea ocupata cu invatatul, nu am timp de un part-time job. Dar oricum nu mi se intampla nimic, sunt bodyguards in club, daca unul din angajati le spune ca un client face probleme, clientul este "scos" imediat.
Owww, asa da... :D
Awww, ma bucur ca iti pasa :* dar acum ca ma gandesc, daca nu erau bodyguards, nu pupam eu niciun club, ca nu ma lasau ai mei altfel.
Si? Cum a fost de anul nou acolo?
Pai,nu prea stiu pe afara,dar la club,era nebunie totala. Deoarece a fost o seara mai importanta, am avut mai multi dansatori, clienti, lumini, ugh de toate. Iar cu 2 min inainte de anul nou, am iesit toti afara, dar absolut toti ca sa vedem artificile. Cum a fost in Romania anul nou?
A fost foarte frumos... Ce pot sa zic, a fost o nebunie totala cu toate artificile. O mica diferenta ar fi faptul ca a fost cea mai răcoroasă noapte din ultimii 50 de ani, dar a fost frumos.
Pe la 12:30, patu' direct...somnic.
De fapt, pe la 3 fără.
Venerabilul întreabă: