Daca tu esti ala da la poza atunci te vreau.
Eu sunt fata.
Aaa
Bbb.
Si baietalu cela frumos da la poza ta cini ii?
Vecinu.
Vreau sa fac sex cu el
O fi fost mai amuzant la tv decat la ecran (nu m-am uitat aseara), ca mie nu mi-a venit sa rad cand l-am vazut. Esti frate cu Superman si nu te mai impresioneaza drama oamenilor, ci doar a extraterestilor?!
Cica la cretinul ala : "o sa ne ducem si o sa calarim la malul marii, asa, cu picioarele pe amandoua partile." ei bine, uite ca nu ai mai apucat !
Eu mi-am terminat baloanele pe fimul ala, iubita face sex doar pe filme de asta romantice, cateodata i bag si unele filme cu morti atunci vrea toata noaptea am renuntat am revenit la vii
Frate deci cat am ras cand am vazut cum s-a scufundat vaporu' ala . Deci aia se holbau la prostii aia cum se giugiuleau in loc sa vada iceberg-ul care,inofensiv,voia doar sa faca o gluma ca intre prieteni si sa-i puna o piedica vaporului. Acum lasand gluma la o parte chiar am murit de ras cand am vazut cum s-a scufundat,asa, delicat:mai intai s-a aplecat, apoi s-a rupt in doua, si-a ridicat si fundul si puf, pa pa vaporasule!
Daa , Deci pana sa moara handicapatu ala langa pluta pe care era cealalta handicapata nu mai puteam sa respir de la ras
a fost mortala faza si cand imbecilul a pus-o pe dobitoaca sa-i promita ca nu o sa moara si dobitoaca i-a promis in loc sa-l puna si pe el sa nu moara. si acum rad
In locu lor as fi facut sex sa ma incalzesc :X
Frate daca ai fi jucat in film ar fi avut si el un Happy End si ceva mai multa actiune
Băi, deci dacă totuşi îl iubea...de ce nu l-a chemat cu ea pe chestia aia, plută sau ce'o fi fost?
Da...cel mai amuzant film
nu mai puteam de ras cand s-a scufundat vaporu' si toata lumea cadea sau, cum ziceam eu, se dadeau pe topoganul puntea mare
pwp întreabă: