| Graftzoor a întrebat:

Va dau funda pe cel mai tare bancbig grin

Răspuns Câştigător
| Ezyo a răspuns:

Un student merge la cantina, iar singurul loc liber este langa un profesor. Neavand alta solutie, se aseaza acolo. Profesorul spune: - Porcul nu-i este prieten porumbelului. Studentul raspunde: - Bine, atunci eu am zburat. Enervat la culme, la examen profesorul ii pune studentului cele mai grele intrebari, dar acesta raspunde corect la toate. In cele din urma, profesorul il intreaba: - Vezi pe drum un sac plin cu minte si unul doldora de bani. Pe care il iei? - Pe cel cu bani. - Eu l-as lua pe cel cu minte. Studentul: - Fiecare cu ce n-are... Profesorul, furios de-a dreptul, ii scrie pe lucrare ''BOU". Studentul ii atrage atentia: -Domnule profesor, v-ati semnat, dar nu ati trecut nota!

4 răspunsuri:
| ℓαυяα a răspuns:

Un turist crestin merge pe munte si se intalneste cu un urs. Nestiind ce sa faca, incepe sa se roage tare: "Doamne, Te rog sa dai ursului ganduri crestine!" …La care ursul isi impreuneaza labele si zice: "Doamne, binecuvanteaza aceasta masa"

| dan11 a răspuns:

Nu vreau nici o funda. uite unul bun.
Doi lupi se duc sa fure oi.Ciocanitoarea ii aude si-i paraste ciobanului care se pune la panda. Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard.Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii trage o bata peste bot. Pune mana la bot si se intoarce catre celalalt spunindu-i:
- Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul!

| Sliix a răspuns:

Bulă ajunge la școală, Alinuța îi arunca o hârtie mototolită în cap strigând:
- Head Shot!
El ia cartea și îi plesnește una peste față:
- Facebook!

| niku_8633 a răspuns:

1. Un banc cu ardeleni: Merge un grup de ardeleni pe strada noaptea si se opresc langa un c***t. Incep sa se gandeasca cine l-a facut o femeie sau un barbat. Dupa care apare un cioban si ii intreaba ce fac ei acolo. Tinerii ii spun ciobanului sa=si dea cu parerea la care ciobanul spune:
E de barbat.
-Dar de unde sti bade?
-Fiti atenti aici: In primul rand uitati-va cat e de consistent.
In al doilea rand uitati-va cat e de consistent.
Si in al treilea rand, eu l-am facut.
2.Doi ardeleni, Ion si Vasile.
Ion catre Vasile: - Ma Vasalie, sai ca-ti manca cainele slana
Vasile: Apoi manca pe**a ca brisca-i la mine.