anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va mai amintiti de acea fata care avea doua conturi si se vota singura? a mai aparut inca un specimen:
http://www.TPU.ro/utilizator/blwr/raspunsuri/
observati ce raspunsuri castigatoare are si de la cine. mi se pare incredibil ce pot face unii copii.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu garantez ca -atat dupa intrebari, cat si dupa raspunsurile castigatoare- nu este vorba deloc despre copii! In fine, se pare ca, asa cum si mentioneaza tocilarul asta- ah! am scris nick-ul cu litera mica!- in pagina de profil, "lucreaza cu nesimtire"...

30 răspunsuri:
| eu_o_mica_enigma a răspuns:

Eu, @eu_o_mica_enigma, dau un raspuns celui care este @eu_o_mare_enigma; Daca este cineva atat de inteligent incat sa faca doua conturi, trei, patru, oricate, cu intentia de-a se vota singur, o poate face linistit, la intervale de timp distanta, poate relationa o vreme pe aici, si sa "treaca" la sine, si cu vadite diferente de exprimare in scris. Uite!, chiar voi face alte doua nenorocite de conturi, si-mi spune dupa o vreme, cand doresti, care dintre ele sunt una si aceeasi persoana.Foarte mult succes @eu_o_mare_enigma! Pot paria viata mea ca vei da rasol. Spiritul tau de observatie este unul precar. Tu arati cu degetul, dar cum poti demonstra o suspiciune a cuiva ca si tu ai mai multe conturi?, nu poti, este?hee hee Odata cu raspunsurile voastre, am gasit un om cu mare caracter in persoana @elena, si-mi pare rau ca ti-am trimis invitatie de prietenie. sad Apropo de scris, de forma de exprimare, exact aceasta m-a atras la @Tochhilar, ca nu este manelist cu Limba Romana. tongue Nu exista coincidente, dar sunt multi oameni in acelasi timp pe Internet, chiar pe acelasi portal, in acelasi timp, iar fiindca probabil avem aceeasi data si probabil ora de inscriere, se datoreaza libertatii de circulatie pe Internet.Am deslusit o enigma; Nu toate enigmele sunt enigmatice. O zi splendida scepticilor, si acelasi spor la munci celor ce lucreaza cu nesimtire (care, apropo, era o metafora, dar n-am pretentia invidiei s-o observe ca atare)! Multumesc celor cu mintea deschisa (@andrutza, @daniela, si nu in ultimu` rand, @elena, un adevarat spirit deschis)! kisskisskisskiss P. S.-Cand m-am inscris, nici n-am vazut sa fie alte ENIGME pe aici, deci, nu sunt discipolul nimanui, cu atat mai putin concurentului ofticat. Poate invers da.La revedere tuturor!