Sunt cele mai frumoase! Ce poate fii mai frumos decât una care pe timp de vară îți face umbră pe patru metri pătrați? Gândește-te numai câte lucruri minunate poți face în cei patru metri pătrați... Desigur, exclude sexul. Ăla îl faci cu vecina în timp ce ea vă protejează de soare.
De care camion? Roman?
Nu contează de care.
STAI,de ce dau de asta tocmai acumm? Pls nu mai spune lumii ca am fata de camion, ma rusinez
Pentru că vreau să observ momentele în care devii și tu un stalker. Ok, nu mai spun nimănui, rămâne secretul nostru.
Ai fata de camion? Hai sa ne casatorim
Doar pe mine mă claxonează, nu ai nicio șansă.
Ma rusinez de la atatea complimente pe care le primesc... uite, vezi? Deja am un admirator))
Si am si o tona
Ai mai mulți.
Deja vreau sa am copii cu tine
Nu se stie sigur.
Mai dă-mi un claxon. Nu te sfii.
Bine,bine.Un negru mititel.Adica un porsche.:3
Iti dau si eu tit-tiiit-tiit
Vezi ca eu sunt logan (
Tiiit tiit
Nasol moment
Am mintit
Sunt un Buggati
Da-mi si mie un claxon
Doar tot e la rangul de claxon, pale lău
Si eu ce primesc?
Exact ca prima oară...Acel sunet răgușit care propagă atâtea sentimente, atâtea trăiri...dar și contrastul dintre ele. Acel sunet care te poate înălța atât prin frică dar și prin bucurie profundă, acel sunet care te face să realizezi unde te afli și să fii precaut dar în același timp acel sunet care vrea să te aducă acolo unde trebuie. Un sunet care îți poate creea aparențe false negative însă care este exercitat doar pentru binele și siguranța ta, pentru a te mai bucura de încă o zi, de încă un răsărit și de o nouă speranță a dimineții răcoroase care te așteaptă întotdeauna cu capul sus și în care îți arăți încă o dată curajul pentru a înfrunta ceea te așteaptă dar și pe tine însuți iar dacă acel pas va fi greșit, claxonul va fi acolo.
Un card de reducere la salonul de infrumusetare, poate te fac un porsche
Dar ea unde va fi?
În sufletul meu.
Ayyyyy:3
Dar sunt un deja ceva misto
Pai n-am zis ca nu esti un deja ceva misto
Credeam ca e evident la ce m-am referit
Alea care au o tona de kilograme
Eu doar glumeam!
Julyly2089 întreabă: