De unde ai insigna? Vreau si eu!
Sunt cu tine! Le urasc! Sa eliminam manelele! Adica serios chiar sunt stupide... uneori merg cu autobuzul iar soferu' pune numai manele si is stupide rau toata melodia numai acelasi vers spune: am masina, am masina, am masina si din nou am masina si apoi mai zice vreo 2 versuri si gata melodia.Parca mi-ar pasa mie ca el are masina . Deci le urasc nu le suport cand se screm asa doamne alea nu-s melodii parca is pe w. c. in melodiile alea se screm atata si ei le numesc "melodii de jale".
CONCLUZIE:
MANELE LE SUNT MAI STUPIDE DECAT ORICE SI LE URASC. Funda?
Fathăă, cum poți să spui că nu-ți plac manelele fathăă ce vrei să vin cu toată șatra după tine fathăă?
Bună dimineaţa. Nu îmi plac manelele. Ascult pop, dance, rock, metal, chiar şi populară.
мełıšša,
Muflă a zis în spirit de glumă!
pa, pa.
Si vrei o coronita pe tema asta, ca ai insigna? Ha, ha, ha, ce-am mai ras! Iti arat o gramada de manelisti care te intrec pe orice domeniu, dar tu ramai sa razi. Omu' pana nu e si fudul...ma opresc.
Mi a placut raspunsul lui @Mufla, forte comic .
Sa revin, sincer nu mi plac manelele. Nu ascultasa ceva. Dar sa fim seriosi peste tot doar asta se aude:nunti, botezuri, etc.
Si acum sincer, nu prea poti pune la o nunta, o melodie house, pe care sa danseze invitatii.
Dar, in fine, mie tot nu mi plac.
Hey Vreau si eu insigna:X:X:X
app sunt antimanele
Numai cand aud cuvantul manele :-&:-&
Dar sa le ascult:-&:-JNu vorbesc in acele-hmmmm nici nu stiu cum sa le spun pentru ca melodii in nici un caz nu sunt! Ei "canta"decat despre bani si "gagici"
@Mufla ...please... daca nu iti plac manele de ce te mai bagi la intrebarea asta? lol ce oameni
Sa te duci naibi
Tie ura ca tot manelele raman pe primul loc`
Nu exista distractie fara o manea
Sa curga cu stupiduri.
Hai muflaaa:X pe sistem )
http://www.youtube.com/watch?v=jCdZeZyvmEs
Ce parere ai? Ia titudine si hai sa facem ceva!