1. "Traiesc pentru funde"- e clar ca esti familiarizat cu siteu' de stii de funde, nu esti o fetita care a descoperit "tainele" netului si mersu' la wc de curand.
2. Scrii prea bine pentru o fana JeiBi. Vorbesc de litera mare la inceput de propozitie, cratima bine pusa... ciudat.
3. T/A-ul e invadat zi de zi cu cacaturi de intrebari despre JB, fie ele pro sau contra.
4. De ce n-ai postat la Muzica de exemplu?
5. M-am uitat pe profilul tau: 4 raspunsuri, niciunul castigator, 0 intrebari [una cu asta].
Nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic. Tu [nu vorbesc neaparat de "TraiescPentruFunde"] tu, ladyj, si toate celelalte sclifosite [cica] obsedate de JB. Tu esti doar o persoana care nu are ce sa faca, probabil un pedofil de 40 de ani, sau un somer, sau unu' care n-are ce sa faca la servici, sau un om, baiat sau fata, care crede in idiotenia lui ca face misto de noi, dar se slobozeste singur la bot.
Ceva miroase urât în treaba asta.
Am impresia că un user a făcut ceva gen gestul lui NoOne.
Abstractă situaţie
Măta!
Iesi cu Gaystin Biberon de-aicix_x
Te-ai bagat singur/a in gura lupului.:*
*Trezindu-se brusc din somn de la atatea huiduieli pentru. Gaystin Biber*Hă? Am pierdut ceva? Orice ar fi, raspund Pîine. Funda?
Eu cand v-am spus ca trebuie sa facem ceva in privinta cu ladyj nu ati fost de acord cu mine acum uite, boala ei e contagioasa...
Nuuuuuuuuuuuuuuuuu! WTTF? Iti place JB? Esti nebuna? Ala nici macar un fanclub nu merita! Haideti mai bine sa facem un NotFanCLUB JB.Pai nu?
Sa raporteze cineva intrebarea asta .Imi ard ochii.Bai...da asta a fost special pentru t/a? Daca da, esti normala. Daca nu esti una din sclifositele obsedate de idiotul jb...
Crisis, ma bucur ca ma consideri atat de inteligenta pentru varsta mea. Ce-i drept, eu am 11 ani. Oricum, sa stiti ca nu toate fanele lui Justin Bieber sunt inculte. Eu mai am si interesul de a cauta in Dex sinonime neologice pentru cuvintele care mi se par prea simple. Totodata, si mama se uita peste ce am scris.
P.S.:Raspunsurile celelalte au fost scrise de sora mea mai mica, iar eu i-am explicat cum sa intercaleze "H" si "Z" pentru a suna mai "misto" .
Va multumesc pentru raspunsuri. Totusi, eu imi tin parerea mea.
P.S: Am postat la T/A pentru ca multi dintre voi il urati pe Justin Bieber si am vrut sa aflu de ce
Fan Club? Fataaa e penibil sa il asculti pe Justinel Biberonel, du-te si da-ti foc mai bine.
Putin imi place, dar fancluburile sunt pentru cei ce sunt aiuriti dupa artisti, cintareti...Chiar daca am fost de acord nu inseamna ca sunt o fana a lui Bieber.Nu-l ascult aproape deloc, dar l-am auzit pe la TV.Am fost de acord deoarece altii, poate unii din care sunt logati sunt fani.Eu n-am nici o contrazicere contra lui, daca doreste sa faca un fanclub, n-am nimic asupra lui.
Eu ma numesc Vanessa si sunt Fan Justin Drew Bieber daca te intereseaza poze sau mult mai multe lucruri despre justin bieber id meu este: valanawerkslovejustinbieber
AleB întreabă:
Julyly2089 întreabă: