| Deea_9487 a întrebat:

Va place scoala? ati fACE orice ca sa mergetiin fiecare zi la scoala?(in afara de sambata si duminica)

Răspuns Câştigător
| brunetzik07102011 a răspuns:

Cei care au spus ca nu le place scoala nu stiu cati ani aveti, dar va asigur ca va veni o zi cand o sa va doriti sa mai mergeti la scoala, sa treceti prin emotiile tezelor, examenelor, sa va intalniti cu colegii din care ati fumat aceeasi tigara sau ati mancat un covrig.va spun din experienta ca o sa va fie foarte dor...eu as da orice sa mai merg la liceu:* profitati cat puteti.:*

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi place

| Muflă a răspuns:

Ce glumeață ești oh go onlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place, sa stau ca colegii sa ne distram, mai radem ne mai batem joc de lume, chestii normale dar daca ar fi sa merg chiar in fiecare zi nu as vrea sa mai trebuiasca sa ne dea profesorii teme si sa ne puna sa invatam bine macar ca avem cantina si mai avem timp sa invatam la masalaughing

| dede070707 a răspuns:

Jeeesus...NU, nu imi place scoala, de fapt nu. mi plac orele [doar unelelaughinglove struck, si pauzeleee logic \:d/]
Imi place doar ca ma intalnesc cu colegii...

| Dudă a răspuns:

Bă, da' ce glume de scafandru ai.

| Ade a răspuns:

Chair vorbeam despre asta cu colegii sa venim zilnic la scoala (si Sambata si Duminica) venim facem orele, dar nu ne da teme!

| xamix a răspuns:

Eu i-as da foc laughing sa fie si prof in ea rolling on the floor)))