Asta e instinctul
Animalelor
Sa
Se
Apere, asa e si omu dar el mai gandeste uneori
Păi fiindcă sunt păsări,ca și alte animale. Păsările nu posedă o gândire logică,ca a oamenilor ca să-și dea seama că vrem să le facem sau nu ceva,practic,ele au un instinct de a se feri, de a fugi de oameni sau de animalele pe care le consideră periculoase.O altă cauză ar fi mărimea și aspectul nostru, al oamenilor, ca doar n-avem mărima lor, suntem de 30-40 de ori mai mari ca ele, astfel li se face frica, ca și nouă, tu dacă ai fi față în față cu un elefent african care are 3 metri înălțime și 7 tone nu te-ai speria, nu ai fugi? Așa și ele, oricum, aproape orice ființă de pe Pământ este prădător dar și pradă în același timp.Dar să știi că nu toate păsările se sperie de oameni, dacă se obișnuiesc cu ei și văd că nu li se face niciun rău pot să stea liniștite alături de oameni.Eu am găini acasă,și nu le fac niciun rău,ba chiar mă ocup de ele-le dau să manânce zilnic,le pun apă,le fac curat,prin urmare niciuna nu fuge de mine și pot pune mâna pe oricare ca pe un câine.Dar acest lucru nu se aplică la toate păsările, poți să le tratezi regește și ele tot să se sperie de tine, depinde de la pasăre la pasăre, dar în mare parte așa sunt ele, pentru că nu pot să ne înțeleagă adevăratele intenții.
Nu toate animalele sunt si prada...deoarece cele care sunt in varful lantului trofic nu sunt prada, doar pradatori, de ex omul, cine mananca omul? Poate o sa-mi spui ursul/leul dar ele sar la om doar din instincul de aparare.(Fugi sau lupta)
Pentru ca din seria ele sunt inferioare si pentru ca le mancam (Acesta este un pamflet si nu trebuie injurat, tare. ) Have fun
Effyyyy întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: