| roxana123pwp a întrebat:

Va rog cum pot deveni o zana nu va bateti joc daca stiti raspunsul spunet-il daca nu pa si pussy nu stati sa spuneti ca a nu exista asa ceva sau ce minte blah blah nu stiti chiar totul.deci eu de la 3 ani pan acum ca eu acum am 13 aproape 14 ani si tot simt asa ceva pentru zane si as vrea sa fiu cum ar fi una dintre ele sa port haine din frunze sa am puterile acelea sa zbor sa simt aerul pe fata si cand zbori sa se lase in urma ta praful acela magic auriu ar fi foarte frumos cred ca si voi a-ti vrea da va e sa nu va faeti de rusine asa e? Eo cred ca da ca si eu eram asa dar de cand eram mica tot simt ceva am un sentiment pentru zane deci astept raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| Smile2BHappy a răspuns:

Am vazut-o pe Clopotica si am intrebat-o cum pot sa devin zana si mi-a dat o licoare, dar trebuie sa treci un test. Daca il treci iti trimit si tie licoare.
INTREBARI:
1.) Care va fi primul lucru pe care il vei face cand vei fi zana?
2.) Iti plac animalele?
3.) ZBOARAAAAAA.

37 răspunsuri:
| FloareaLotusuluiAlb a răspuns (pentru Smile2BHappy):

Pot sa raspund si eu te rog si eu imi dores c sa fiu zana pai primul lucru care las face ar fi sa invat sa zbor si sa ma intalnesc cu alte zane si zani da imi plac animalele te rog trimite-mi si mie licoarea e tot ce imi doresc

| FloareaLotusuluiAlb a răspuns (pentru Batrinu_Denisa_Alexandra_1979):

Pot sa iti raspund si eu imi doresc mult asta pai 1.imi doresc atat de mult sa devin zana ca as face ori ce 2.as vrea sa am puterea apa 3.numartul meu preferat este 3 si culoarea este albastrul 4.gata am rostit de 3 ori in gand 5.imi doresc licoarea atat de mult ca as da si luna de pe cer si toate stelele si as face ori ce

| Maria_Alessia_1997 a răspuns:

Prima oara trebuie sa crezi in tine,sa crezi ca esti capabila,apoi sa zambesti mult,sa fi draguta,sa ajuti oamenii si sa faci fapte bune, chiar daca nu vei putea zbura sau sa iti iasa praf auriu, nu te ingrijora, pentru ca puterea zanelor terestre(tu, eu si toate fetele care cred in zane) este BUNATATEA.Asa ca nu uita cine esti! nu baga oameni rai in sufletul tau, si fi tu insati! Nu te schimba pentru cineva ca sa te accepte, pentru ca daca vrea sa te accepte, trebuie sa te accepte asa cum esti. Sper ca te-am ajutat. Pupiciii!

| SansyBoy a răspuns:

Da drumu la gaz la aragaz

| Violeta_Ochisor_1985 a răspuns (pentru Smile2BHappy):

1)O sa vad daca zbor si o sa vad ce
puteri am
2)Da imi plac foarte mult ma simt in siguranta cu ele
3)Nu pot zbura daca inca nu am aripi

| Enache_Costi_1979 a răspuns (pentru Smile2BHappy):

Voi. folosi bagheta

| 0746546165 a răspuns (pentru Smile2BHappy):

Buna as vrea sa raspund si eu
1. Pai primul lucru asi ajuta planeta