| CatalinAndrei01 a întrebat:

Va rog spuneti-mi Id lui Selena gomez? Adevarul. Daca nu stiti nu raspundeti.

Răspuns Câştigător
| NoMusicNoLife a răspuns:

Poti sa astepti mult si bine pentru ca nu ti-l va da nimeni pe cel adevarat, din simplul motiv ca nu se stie. Doar prietenii cei mai apropiati si familia ii stiu id-ul de mess.

Si chiar daca vrei primi niste id-uri, toate vor fi false si chiar daca iti va raspunse cineva pe engleza, pot fi o mie de oameni care se dau drept Selena. Poze cu ea se gasesc cu sutele pe net, asa ca nu-ti fa sperante.

Scz ca te-am dezamagit.

Maturizati-va oameni buni oh go on

17 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Http://3.bp.blogspot.com/......elena4.jpg
...de acord cu mhn24!

Răspuns utilizator avertizat
| Sconcsiş a răspuns:

Nu-l ştiu... Nu răspund... big grin

*se uită îngrozit la ecran*

Tocmai am răspuns crying

| Pisicuța a răspuns:

Poff...nu exista ID-ul ei pentru fani, ci doar strict pentru familie( cred ), si oricum crezi ca si-ar da de nebuna id-ul intregii lumi ca sa numai aiba ea ce face decat sa-i fie "virusat" compu' cu mesaje de la fani care n-o lasa in pace, deci pierdeti speranta cu id-ul nu stiu carei vedete, la fel si ceilalti.Numai cautati fratilor ca va pierdeti timpul. Spre exemplu si eu acum pot sa fac un ID si sa ma dau drept Selena.

| sceptic a răspuns:

Stai ca imi fac eu unu, si ti-l dau si tie >:d

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Crede-ma!
E adevaratul id: selly.jelly.g755! Mi-a dat si webcamul! Crede-ma nu era fals, si la o prietena de-a mea i-am dat id-ul si a zis ca e ea cu adevarat, si ei i-a dat webull.
PS.Nu a intrat de mult pe messengercrying cam de vreo 4, 5 zilestraight face.
si ps2: ceilalti comentati cat vreti ca nu e adv id si bla bla nu va cred pa

| AcidCuSange a răspuns:

Adevaratul id al ei NU EXISTA

| Alexakos a răspuns:

rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor ce tare mai facut sa rad, id lui selena gomez? rolling on the floor rolling on the floor si cand o sa faci rost de el sa ma anunti niehehheeee rolling on the floor ba cum dracu sa se afle id ei ma? sau alti care cred ca vb cu alex velea pe hi5 sau facebook si mulre alte vedete rolling on the floor ei dita mai vedetele, nu au e face decat sa steie pe mess sau facebook sau hi5? si sa va mai spun ceva gomez si totii pustanii vedete nu stau nici pe mess nici pe hi5 si poate ca nici pe facebook ei stau pe un program ce au americanii, doar ca ai nevoie de ceva creier, sa intelegi si sa-ti dai seama de realitate nu o sa aveti ma ocazia sa vb cu nici o vedeta si in america de stai si iar nu o sa vb vedetele minore cu voi. dar na, voua va place sa calatoriti cat mai departe de pamant, vise placute si selena sa va pupe.

niehehehehe

| Alexakos a răspuns:

Byanka, tu cati ani ai? 10? tu crezi ca americanii folosesc mess, hi5 si toate astea ce lefolosesc romanii? si ti-a dat web rolling on the floorrolling on the floorlaughingrolling on the floorrolling on the floor fratele meu ce am imi ras hai ca esti simpatica, daca mai apar inca 50 de programe in Romania o sa spuneti ca are id de acolo profil de acolo adresa de acolo si tot asa, intelegeti ma copciilor ca nu exista asa ceva, selena nu are cum sa vb cu fiecare..., plus ca ea nu are programele astea c sunt in Romania, am auzit o data ce program are dar nu mai retin. dar na vise placute. rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor ai fost chiar haioasa laughinglaughing auzi i-a dat webul laughinglaughingrolling on the floor

| yoo23 a răspuns:

Selena_boss2011

| andreeaemmma a răspuns:

Mai ...nu trebuia sa raspundeti

| HeartBeat_5869 a răspuns:

Buna.
Si tu iti poti face un id` care sa contina numele Selena Gomez si sa te dai drept ea nu?
Eiii nah, oricine poate face asta. Deci iti dai seama, ca si daca ai avea un id` nu poti fii sigur/sigura 100% ca e ea.
De aceea va rog pe toti cei care cereti id` ul nu stiu care`i vedete, sa va ganditi mai bine inainte de a pune intrebarea pe sitebig grin
Fara suparare, dar deja este exasperant sa vezi in fiecare zi genul`acesta de intrebare. Pur si simplu vreau doar sa va trezesc la realitate.
Bye Bye:*

| LeeJiEun a răspuns:

rolling on the floor) cica selena_boss2011 rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor cine sia facut id asta ii nu stiu fanu nr 0% a seleneirolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il am eu si tocmai a zis ca o sa-l stearga in 15 minute asa ca bafta la plans si disperare.
PS:Te-ai indragostit de ea dintr-o data sau care-i treaba?

| Skumpic_Bobokel_1998 a răspuns:

Selena_gomez_marie30, cerei web /// funda?

| andreea220 a răspuns:

Eu il stiu serios vezi daca iti da accept ...ca ii stiu si facebook`ul uite http://www.facebook.com/Selena
selenagomez@studiofanmail.com uita-te la infomatii sa vezi si la fotografii;)
funda plss

| DeNy_9488 a răspuns:

Daca vrei id-ul lui eslena baga id-ul asta in mesul tau:iovin_denisa2009 asa il vei afla!

Întrebări similare