| Barajag a întrebat:

Va spalati dimineata pe fata? eu doar ma clatesclaughing

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sa inteleg ca seara, inainte de culcare te tencuiesti cu detergent, iar dimineata il clatesti? thinking

28 răspunsuri:
| Barajag explică:

@flav:am spus doar pe fata, nu si in alta parte, despre restul vorbim in episodul urmatorlaughing

| Barajag explică:

Pai bro vor fi multe episoade, asa aflu cate ceva despre fiecarelaughing

| Barajag explică:

@cristi27:si uite asa vei vedea cum vor curge episoadele ursulikailaughingfara numarrolling on the floor

| Barajag explică:

@eu_o_mare_enigma:dragul meu am spus doar pe fata, normal ca ma spal foarte bine seara, doar ca nu ai cum sa ma vezi:-P...cu siguranta vor mai fi episoadebig grin

| Flav a răspuns:

Numai pe fata, in alta parte, nu? thinking

| Leea1234 a răspuns:

Daaaa!
am un intreg ritual dimineata! stau cate 30 de min in baie!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Bineinteles si nu numai...

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Dahappy M-am invatat asa de cand eram mica big grin
Ma punea mereu mama laughing

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Evident !

| Shery a răspuns:

Eu imi clatesc ochii cu baieti frumosi dimineata, la pranz si seara laughingrolling on the floor

| sorin a răspuns:

Un pic asa.

| idanna a răspuns:

Da ma spal ...si pe fata

| cristi27 a răspuns:

Nu prealaughingeu dimineata cand ma trezesc direct cu botul in calculator suntlaughing

| cristi27 a răspuns:

Daca ma vedeti ce cearcane am ziceti ca nu mam spalat de 2 luni pe moacarolling on the floor

| cristi27 a răspuns:

Ursulika cu cat mai multe cu atat mai binelaughingasa ca baga marelaughing

| Nastia a răspuns:

Da, ...cu dove.

| optimista_5827 a răspuns:

Si eu doar ma clatesc big grin. eu nu folosesc sapun pe fata. deloc no talking. niciodata. la mine e lege: seara curat cu demachiant, apoi cu lotiune tonicabatting eyelashes. (se curata tenul foarte bine cu produse destinate fetei.) nici nu e indicat sa pui sapun pe fata (decat dove) ca usuca pieleawaiting. dimineata doar ma clatesc cu apa limpede. folosesc dimineata si seara creme din aceeasi gamahappy. (artistry). nu fac reclama la creme laughing... cine stie putin cum se intretine un ten o sa-mi dea dreptate...NU SE PUNE SAPUN PE FATA.

| yoanna73 a răspuns:

De ce? toata noaptea te speli si dimineata te clatesti?

| m24 a răspuns:

Da!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar trebuie sa te speli dimineata pe fata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu fac dus dimineata, se pune?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ursulika deci in episodul urmator intrebi de? poate... clisma rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropo, in episodul doi ti-am zis. Sa mai pui si episodul trei. Inrebi cine se spala in urechi si la ce interval. Zilnic, lunar, anual sau niciodata, eventual bosimanii din desert cum procedeaza. Asteapta citiva ani si baga un betigas in ureche sa traga dopu afara laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum ai pus tu intrebarea, nu cred ca vor mai fi si alte episoade. cel mult episodul de seara, asta daca cumva faci dus si nu doar ''te clatesti''. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Dimineața mă spăl cu apă rece și săpun, iar o dată pe săptămână fac un gomaj și o mască de față hidratantă.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ursulika am un pont pentru o viitoare intrebare. La cit timp va taiati unghiile de la miini. Dar pe cele de la picioara? Este cineva caruia ii cresc unghiile de la picioare in acelasi timp cu cele de la miini? Dar de barbierit? de cite ori va barbieriti pe saptamana? Valabil pentru baieti... dar si pentru fete rolling on the floor

| wannabe a răspuns:

Eu ma spal pe fata

Întrebări similare