Sa inteleg ca seara, inainte de culcare te tencuiesti cu detergent, iar dimineata il clatesti?
@flav:am spus doar pe fata, nu si in alta parte, despre restul vorbim in episodul urmator
@eu_o_mare_enigma:dragul meu am spus doar pe fata, normal ca ma spal foarte bine seara, doar ca nu ai cum sa ma vezi:-P...cu siguranta vor mai fi episoade
Si eu doar ma clatesc . eu nu folosesc sapun pe fata. deloc . niciodata. la mine e lege: seara curat cu demachiant, apoi cu lotiune tonica. (se curata tenul foarte bine cu produse destinate fetei.) nici nu e indicat sa pui sapun pe fata (decat dove) ca usuca pielea. dimineata doar ma clatesc cu apa limpede. folosesc dimineata si seara creme din aceeasi gama. (artistry). nu fac reclama la creme ... cine stie putin cum se intretine un ten o sa-mi dea dreptate...NU SE PUNE SAPUN PE FATA.
Ursulika am un pont pentru o viitoare intrebare. La cit timp va taiati unghiile de la miini. Dar pe cele de la picioara? Este cineva caruia ii cresc unghiile de la picioare in acelasi timp cu cele de la miini? Dar de barbierit? de cite ori va barbieriti pe saptamana? Valabil pentru baieti... dar si pentru fete
anonim_4396 întreabă: