| Elena1234456 a întrebat:

Va tenteaza? Intrati putin pe http://www.clopotel.ro/....../index.php - ce va iesit?

22 răspunsuri:
| Cσσкiє a răspuns:

Animalul tau interior este pestele. Iti pierzi concentrarea de foarte multe ori insa atunci cand vrei, esti foarte rapid si activ.

| juniper a răspuns:

Animalul meu interior e pisica: Preferi sa lucrezi singur si de obicei nu ai incredere in cei din jurul tau. Totusi, atunci cand cineva iti castiga increderea, devine un prieten de nedespartit.

| evoke a răspuns:

Pisicutzasmugbatting eyelashes

Rezultatul tau:

Animalul tau interior este pisica. Preferi sa lucrezi singur si de obicei nu ai incredere in cei din jurul tau. Totusi, atunci cand cineva iti castiga increderea, devine un prieten de nedespartit.

uh?smugbatting eyelashes

| criss:) a răspuns:

ANimalul tau interior este pestele. Iti pierzi concentrarea de foarte multe ori insa atunci cand vrei, esti foarte rapid si activ.
cam adevarathee hee

| Helvete a răspuns:

Rezultatul tau:

Animalul tau interior este pisica. Preferi sa lucrezi singur si de obicei nu ai incredere in cei din jurul tau. Totusi, atunci cand cineva iti castiga increderea, devine un prieten de nedespartit.
Complet adevarat. happy

| 1992 a răspuns:

Pisicablushing big grin

| Lary a răspuns:

Pisicabatting eyelashes

| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

Pisica...

| andreea3000ify a răspuns:

Pestele. Iti pierzi concentrarea de foarte multe ori insa atunci cand vrei, esti foarte rapid si activ.

pai.cam asa este.big grin

| ღ♥•þί†ίк•♥ღ a răspuns:

| JustLauren a răspuns:

Animalul tau interior este pisica. Preferi sa lucrezi singur si de obicei nu ai incredere in cei din jurul tau. Totusi, atunci cand cineva iti castiga increderea, devine un prieten de nedespartit
...
multi imi spun ca sunt ca o pisica dar...laughing
multi au iesit pisica sau pestehee hee

| RainDrop a răspuns:

Daca ar fi dupa mine as fi caine
dar la test am iesit pisica

| laura909 a răspuns:

Papagal si ghepard. l-am facut de 2 ori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Animalul tau interior este pisica. Preferi sa lucrezi singur si de obicei nu ai incredere in cei din jurul tau. Totusi, atunci cand cineva iti castiga increderea, devine un prieten de nedespartit
Tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta mi-a iesit si are dreptatehee hee. Tie ce ti-a iesitbatting eyelashes?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A rezultat ca sunt pestisor, ca imi pierd concentrarea de foarte multe ori, fals, sunt mereu in priza, deconcentrata numai cand dorm.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Animalul tau interior este pestele. Iti pierzi concentrarea de foarte multe ori insa atunci cand vrei, esti foarte rapid si activ.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Animalul tău interior este peştele. Îţi pierzi concentrarea de foarte multe ori însa atunci când vrei, eşti foarte rapid şi activ."

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Animalul tau interior este pasarea. Ai obiceiul de a fugi la cel mai mic semn de pericol. Esti foarte protectiv si alert si intotdeauna ai o urma de optimism in inima ta.

e, din cate vad nimanui nu i-a mai iesit pasarea momentan. sunt unicalaughingsmug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

| someone_8322 a răspuns:

laughing maimuta

| dark6 a răspuns:

îs un mâţ laughing