| RoboțelulAndroidDinTelefon a întrebat:

Vaaaaai, dragi tovarasi, daca va povestesc ce mi-au vazut ieri ochii... big grin
Deci (fara deci), eram la un var de-al meu, la casa, in camera lui de la etajul 2. In jur se vedea tot, si curtea vecinei (despre care e vorba in povestea asta adevarata), si strada pentru ca geamurile sunt cat peretele (vezi tot stand pe scaun). La un moment dat a venit baboiul de ~80 de ani.
Ajunge in fundul curtii, isi ridica fusta si i se vad ismenele roz laughing. Mai sta vreo 10s si si le da jos. Daca n-am ras... Statea ciuciuica si i se vedea fundul. Parea ca facea carnaciori. laughing
Concluzie: suntem in secolul 21, cum mai pot exista asemenea specimene?

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Pai, excrementele sunt bune de ingrasamant. Daca vrea cucoana sa-i creasca rosiile si castravetii mari, sa aiba de mancat si de pus la muratori, atunci sa faca bine sa-si ingrase pamantul.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Face femeia ce vrea in curtea ei, daca vrea sa se ca.ce acolo se ca.ca acolo.

| JustHappiness a răspuns:

Vai de capul meu!

| zurick a răspuns:

La picioarele mele azi s-a închinat un moșulică de 55-60 de ani(aproximativ)în autobuz laughing Și tot moșulică ăsta mă urmărea astă vară pe mine și o colegă.Ce invitații ne făcea.(ei bine azi nici nu putea să meargă de bat ce era)

| suităr a răspuns:

Păi vezi tu frățioare, viața la țară e... știi ce? Nici eu nu am amintiri frumoase de la oraș așa că gura laughing

| Fintommi a răspuns:

X.X scarbos...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca suntem in Romania.

| Macryna a răspuns:

Si tu ai stat sa-i vezi curu nu? ma da' ti-a placut daca ai stat sa vezi cum baba se ca.ca

| strike118 a răspuns:

Concluzie : Exista o masina a timpului!