| Anonim69 a întrebat:

Vai de mine, dar voi nu aveti de gand sa incetati cu NINI al vostru? Nu vi se pare stresant sa dati de intrebarea asta peste tot?! Nu vedeti ca nimeni nu stie raspunsul?[scuzati-mi categoriaon the phone

Răspuns Câştigător
| Muflă a răspuns:

Dar... dar cutyourtongue, Nini era viața mea sad Mi-a dat de mâncare, m-a învățat tot ce știu și a mai fost și primul f*tai. Nu pot să uit așa ușor de NINI.

7 răspunsuri:
| Oana4340 a răspuns:

De acord cu tinewinking.
Si eu m-am saturat, in toate categoriile trebuie sa fie o intrebare despre aceasta tipa.Este deja enervant.

O seara placutakiss

| error1234 a răspuns:

Nini a muritlaughing)))))))))))))))))nu nii mai suport pe astia. jur ca daca mai continuati asa o sa imi fac un site numai cu nini si un chat.sa va duceti dracu acolo sa vorbiti cat vreti.copiifacuti din l. a si carati de muste in p. da

| Sconcsiş a răspuns:

+1

| AndradaSusțineCampaniaTPUrevive a răspuns:

Mai adaug eu ceva, vorbind la general la serialele de pe cananul acela "Disney Channel"(care include și telenovela "Nini")
Toate acestea (filme, seriale, telenovele)din canalul acela captează atenția adoleșcenților și pre-adolescenților, constituind în timp scurt o obsesie pentru canalul acesta. Dar mulți cred că este normal, dar este anormal ca niște copii de vârsta lor să fie atât de obsedați de actorii din aceste filme.
Mie sincer îmi pare rău de acești copii...

Răspuns utilizator avertizat
| Anonim69 explică:

Aveti dreptate cu totiilaughing Cristosii ma-si cu NINI cu tot! Stati sa vedeti ca tot o sa mai apara intrebari:devil)

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și chiar așa, cine este Nini?
Fiecare cu ce-l doare!
Pa, pa.