Si mie mi-a dat mesaj smirghelul ala prost! Si pana la urma ce avatar are prostul ala ca nu il inteleg? Rasa lui de cimpanzeii caruia el ii spune familie!
Bai ce nesimtit.cum poti ma s`o plagiezi pe unica bujie? i`a vezi acum ca isi schimba avataru, ti`l schimbi si tu?
Se vede că nu ai trecut de perioada pubertăţii, ţi-am trimis mesaju ăla cu un scop. Că văd că scrii cu diacritice, dar uneori te bat semnele de punctuaţie. Iar când înjuri pe cineva, înjură-l corect Metin. Apropo mi s-a rupt Radiera de la creion.
@daygum
Mersi pentru voturi virginule.Se vede că eşti prost că dai mesaje tuturor, tu ştii româna fraiere? în mesaju meu ai scris"mata in mm"Inteligentu flocilor.
@ViezureAkaPedochu Citeşte încă odată mesajul ruginitule, n-am scris cu diacritice din cauză că eram pe mobil, am trimis mesaje doar la tine şi radieră pentru că aţi comentat ca doi rataţi la o întrebare de-a mea.
Assasynul99 fantoma asta nu ştiu de unde a apărut, nu i-am trimis nici un mesaj.
Idem Mititiceii... Mi-e frica sa aaps dupa cee mesaj ai lasat.) Pe langa asta. Unde e intrebarea?
Julyly2089 întreabă: