Este ca un fel de intrebare in genul "exista extraterestrii?"
Extraterestrii nu avem de unde sti ca exista sau nu, unvirsul asta e imens si inrait, noi nu cunoastem toata Calea Lactee, apai tot universul si toti toti se dau mari zicand ca exista sau nu. Daca ar exista vampiri sau varcolaci pe pamantul asta mic, crezi ca nu s-ar afla si nu ar arata la televizor non-stop? vampirii dac ar exista nu are supravietui nehraniti si ar iesi in lume, s-ar afla de ei.Deci,nu exista, dar exista oameni care se duc sa isi faca dintii de vampir si par a fi unul dar este vrajeala.
Stai linistita, vampirii au pierit...pentru ca in 1800 vampirii sugeau sangele virginelor, dar din 2005 au murit toti de foame
Da exista dar depinde cum privesti [u intelegi prin vampir o fiinta ce suge sangele eu tot la fel dar acea fiinta este si un animal ex: ''liliacul vampir" o musca tot vampir este ca suge sange } asta ne-a spusa profa cand am intrebat-o si noi [elevi]
Si eu pe o parte as crede ca exista dar nu vreau sa spun nimanui pentru ca lumea incepe sa rada zice ca esti nebun/a sau prost/a dar asta e nimeni nu stie adevarul dar eu cred ca exista...
Deci eu ma uit la Vampires diareess. si pnm, as vrea sa ma indrgostesc si eu de un vampirr :X Si sa fie totul ok Eu cred ca exista ceva. At de unde sa mai scos numele de vampir? si de unde stym toate chestyyle astea despre eii;-? Nuj. Orkm miar place sa existe [Daia bunii] si sa aflu amim multe despre eii :X
Pupici:*
Bine asculata am citit despre vampirii ca sunt niste fiinte care nu au suflet ca sunt niste mortii vii deci si eu am vazut filmul "Twilight" dar nu ma duc chiar atat de departe desi as vrea sa existe uni la scoala imi spun vamiproaica pentru ca am dintii de vampir semana cu tata n-am ce sa fac!>
Acum serios, daca ar arata ca in Twilight, atunci toti albinosii ar fi vampiri . Am vazut ca multi incurca aceste mici bestiutze, deci in filmul de mai sus nu apare nici un varcolac, documentati-va mai bine si o sa-mi dati dreptate, si tot in filmul asta apare acest Edward care pur si simplu a inebunit toate reprezentantele sexului frumos, de ce?!?! nu stiu. Si daca ar exista vampiri, sunt de PARERE ca totul ar fi TOP SECRET, bine ascuns de ochii lumii...deci acum sincer daca aflam de existenta "bambirilor" vom afla si de existenta celorlalte creaturi minunate, al caror scop este sa ne omoare in cele mai ingrozitoare chinuri, sau sa experimenteze pe noi cum si noi am experimenta pe ele Deci dupa toata compunerea asta, raspunsul meu este: vampirii exista la fel cum exista si Mos Craciun...
Hahaha pentru cei care rad... App daca voi faceti misto de ce ati mai intrat sa dati un raspuns? de exemplu daca nu ar exista vampiri atunci voi puteti explica dc vlad tepes se trage din neamul vampirilor? nu puteti explica va asigur eu deci nu se stie exact daca exista vampiri dar povestea din filmul twilight este adevarata daca stiti engleza cititi-o eu am facut-o.Deci si eu sunt o mare fana a filmului twilight este o poveste luata dintr-o realitate dar stai linistita nu cred ca exista prin Romania vampiri
>.< De ce-ar trebui sa radeti ca unii au o parere diferita? Pe bune acum, eu personal cred si nu mi se pare ceva asa de ciudat
Julyly2089 întreabă: