anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vampirii exista? De cand am primivt filmul Twilight am o impresie, ca exista? :-s

laughing

64 răspunsuri:
| Vampire_4120 a răspuns:

Sincer si eu am vazut filmele Twilight si TheVampireDiaries parerea mea vampire diaries e facut cu gust bun in legatura cu raspunsul meu sunt multe mituri despre vampiri in Twilight ca sa te transformi in vampir trebuie sa fii muscat in The Vampire Diaries ca sa te transformi in vampir trebuie sa mori cu sange de vampir in organism.Ca sa stiti cautati si cititi si voi despre vampiri puterea pe care o au supraomeneasca sau cum se zice si viteza pe care o au etc provine de la spiritul diabolic pe care il au.Nu ai observat in filme ca unui vampir nu i se vede umbra si nu se vede in oglinda pentru ca are acel spirit diabolic.Sincer si eu as vrea sa existe vampiri sunt multe povesti de unde provine vampirii.Ca de exemplu sau inspirat dupa liliecii vampiri sau dupa filmul dracula daca stiti despre ce este vorba in el.Acesta nu este un dar de la Dumnezeu din cate am inteles iti dai sufletul pentru cel rau.

| ionG a răspuns:

Nustiu voi dar eu cred in vampiri am o asiusenii ca eu sunt de al lor stiu o sa ma credeti un las un baiat care isi lasa imajinatii sa zburde dar ce sa fac eu o sa fiu vampir si gata! si sa numi argumentati parerea ok!

| risa13morgan a răspuns:

Exista dar nu avem șanse sai vedem! și sirenele au existat pana au aflat marinari de ele și ai început sa le vâneze pana la urma vampiri nu ne întrec în răutate și cruzime ei măcar ucid de nevoie pentru a se hrăni și nu pot suporta mirosul sângelui nostru dar oameni ce scuza au? noi distrugem tot și toate și ne omoram intre noi ca niște animale și judecam alte creaturi în care (norocul lor )nu credem zău dispariții fără urma=vampiri

Întrebări similare