| sanndy a întrebat:

Vand urgent, cimpoi cu pedale, cutit cu luneta, topor cu amortizor, blana de sarpe, galeata puma cu antena parabolica, grebla nike cu hands-free, ciorapi reebok cu gluga, soseta fila cu crampoane, costum din blana de brad, hartie igienica folosita doar pe o parte, oua de curcan.Rog seriozitate.

25 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Sunt scumpe? Vad ca numai de firma ai, pe mine m-ar interesa niste oua de curcanlaughing

Răspuns utilizator avertizat
| hominid dreak a răspuns:

Eu am o picolina cu mustati, daca vrei la schimb.Ca bonus dau si un flaut cu gusa, are certificat de calitate.

| juniper a răspuns:

Vreau ciorapii cu gluga laughing

| tarziu a răspuns:

Am si eu o drujba cu mp3 player si lanterna, nu am inotat mult cu ea deci vaslele nu sunt folosite

| criss:) a răspuns:

Aa da am si eu o ofertalaughingsatena, 90-60-90, amatoare de senzatii tari, exotica, picioare lungi, vand camion.laughing
p. s:se poate plati cu cardul, in rate?laughing, m-ar interesa costumul din blana de brad.pe argintiu daca se poate.Contacteaza-ma la 072899399990000000happy

| anaid a răspuns:

Dai si trei la zece mii?batting eyelashes

| retouchan a răspuns:

Eu vreau un cimpoi cu pedale, 2 topoare cu amortizor, o blana de sarpe, 2 galeti puma cu antena parabolica, o grevla nike cu hands-free, 10 perechi de ciorapi reebok cu gluga, 10 bucati de hartie igienica folosita doar pe o parte, 10 oua de curcan si 3 costume din blana de brad, dar vreau sa stiu daca ai si marimi mai miciwinking
Persoana foarte serioasa!

| yellowalien a răspuns:

Vreau una bucata topor cu amortizor si daca mai ai in stoc, vreo cateva oua de curcanbig grin multumesc anticipat! laughing

| adydassler a răspuns:

As dori cam 3 Kg de costum de brad cu blana verde as prefera, daca nu si argintie...rolling on the floor

| adydassler a răspuns:

A apropo am o intrebare grebla are si casti pentru ca as dori 3 seturi rolling on the floor

| tango a răspuns:

Grebla nike...pffffff asta m-a dat pe spate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prețuri negociabile? Mă interesează. Dai și la kilogram?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce stupiiid... laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Costum din puta de papagal ai? in rate dai? dar pantofi de crocodil? de la picioarele din fata, ca eu port nr. mic?

| Lucie a răspuns:

Prea tarelaughing)))

| Psychod a răspuns:

Grebla nike... face si cafea?

| ubytsikskumpyka a răspuns:

Grebla nike cu mp3 cu album hanna montana n`ai?