Sunt scumpe? Vad ca numai de firma ai, pe mine m-ar interesa niste oua de curcan
Eu am o picolina cu mustati, daca vrei la schimb.Ca bonus dau si un flaut cu gusa, are certificat de calitate.
Am si eu o drujba cu mp3 player si lanterna, nu am inotat mult cu ea deci vaslele nu sunt folosite
Aa da am si eu o ofertasatena, 90-60-90, amatoare de senzatii tari, exotica, picioare lungi, vand camion.
p. s:se poate plati cu cardul, in rate?, m-ar interesa costumul din blana de brad.pe argintiu daca se poate.Contacteaza-ma la 072899399990000000
Eu vreau un cimpoi cu pedale, 2 topoare cu amortizor, o blana de sarpe, 2 galeti puma cu antena parabolica, o grevla nike cu hands-free, 10 perechi de ciorapi reebok cu gluga, 10 bucati de hartie igienica folosita doar pe o parte, 10 oua de curcan si 3 costume din blana de brad, dar vreau sa stiu daca ai si marimi mai mici
Persoana foarte serioasa!
Vreau una bucata topor cu amortizor si daca mai ai in stoc, vreo cateva oua de curcan multumesc anticipat!
As dori cam 3 Kg de costum de brad cu blana verde as prefera, daca nu si argintie...