anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

'Vei intelege cand vei fi mai mare' De cate ori ati primit raspunsul asta de la parintii vostri cand ii intrebati ceva? Mai sunt chestii pe care nu le-ati inteles nici acum? big grin

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Am o întreagă listă.
http://youtu.be/Bk3_7PSkobk
Frăţiorul tău nu vrea o surioară?

| anonim_4396 explică (pentru NOname):

O stiam. E simpatica big grin
Nu cred ca si-a pus problema asta. A aflat ca va avea un fratior mai mic si a luat-o asa cum e.
Oricum, fetitele sunt prea mofturoase laughing Numai tata si-ar fi dorit sa aiba si o fata, dar nici nu s-a suparat cand a aflat ca va avea inca un baiat happy

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci, veţi fi în total trei?...
...şi mama încă n-a fugit de-a casă?

Adica ce vrei sa zici? Suntem cei mai cuminti din lume.
De aia si suntem pedepsiti cam o data la doua zile laughing
Mama nu a fugit, dar tata e plecat cam tot timpul. Abia acum cand m-ai intrebat tu, m-am gandit ca poate din cauza asta sta cam putin pe acasa big grin

Deci, o fi adevărată treaba aia cum că femeile-s mai rezistente...

Uite, Alex, pentru mami tău, să-i faci cadou şi să-i dai un pup, că merită!
http://youtu.be/d1zbpJILWBc

Glumeam. E plecat pentru afacerile lui, sa faca bani pentru ca sa avem noi tot ce ne trebuie. Nu pentru ca nu ne mai suporta pe noi. Dar cred ca ti-ai dat seama de asta.
Merci pentru melodie. E frumoasa. Nu ma asteptam ca tu sa asculti genul asta de muzica :D
Numai ca i-am dat o dedicatie la radio acum nu mult timp mamei, de ziua ei, cu o melodie asemanatoare:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ybW7B3IFRh4
Si s-a apucat de plans. Asa ca mai bine nu i-o mai dau pe asta :D

Frumos. Salut, nu te mai deranjez.

Nu a fost niciun deranj. Chiar mi-a facut placere. O seara buna.

Scuze! Ti-am dat "nefolositor" din greseala in loc de "folositor". Te rog frumos sa stergi raspunsul acela, pentru ca nu vreau sa apara votul. Stiu ca pentru tine nu conteaza, dar pentru mine da.
Nici macar nu dadusem "nefolositor" la cineva pana azi si acum am dat la un raspuns la care nu trebuia sa dau.

Stai liniştit, nu e nicio problemă.
O seara frumoasă.

35 răspunsuri:
| Frunziix3 a răspuns:

Daaa! Cate raspunsuri din astea primeam!
Si, nici acum nu am inteles unde e stomacul si unde e burta. laughing

| anonim_4396 explică (pentru Frunziix3):

Stomacul e in burta big grin

| LittleSue a răspuns (pentru anonim_4396):

Inception.

| anonim_4396 explică (pentru LittleSue):

I don't get it :S

| epurel a răspuns:

Acum copii nu aşteaptă să crească, ei întreabă pe TPU.

| ăăăăăăăăââââLoâding a răspuns:

- Iti dai seama. Cred ca am primit raspunsul asta de sute si mii de ori. Adevarul e ca eram cam curioasa!hee hee rolling on the floor

| Xtadelo a răspuns:

Vrei sa spui ca Mos Craciun nu exista? sad

| LucaTheodor a răspuns (pentru Xtadelo):

Exact! Mos Craciun este un personaj imaginar care exista pentru a indrepta comportamentul copiilor! Cadourile le primim de la parinti si le pun sub brad pentru ca sa credem ca exista Mos Craciun!

| Xtadelo a răspuns (pentru LucaTheodor):

Este T/A...

| anonim_4396 explică (pentru Xtadelo):

Normal ca exista! Ce vrei sa spui? :s
Numai ca intrebarea asta nu are legatura cu Mos Craciun. Faza e ca in cateva saptamani o sa am un fratior. Mai am unul, de 5 ani si ceva, care de cand a aflat de treaba asta o tot intreaba pe mama de ce nu il scoate. Pana la urma a inteles ca nu e bine, ca trebuie sa astepte, dar tot insista sa il scoata macar un pic, ca sa il vada si pe urma sa il puna iar la loc pana cand o sa il scoata de tot.
Azi trebuia sa mearga mama la medic si a intrebat-o daca merge sa il scoata si pe unde il scoate. Normal ca raspunsul a fost: 'O sa intelegi cand vei fi mai mare!' big grin

| OskarRM a răspuns (pentru LucaTheodor):

Incredibil! Tocmai mi-ai ruinat copilăria...

| Xtadelo a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor Ce fratior curios ai.laughing

| VℓℓαDutZٱKa a răspuns (pentru Xtadelo):

Paai daa cam asabig grin

| VℓℓαDutZٱKa a răspuns (pentru anonim_4396):

Oooo doamne ce de curios ma e si fratele tau )))* big grin

| UbesKcerealele a răspuns (pentru anonim_4396):

La 5 ani fratele tau intraba asa ceva?rolling on the floor)))

| eliaclodia a răspuns (pentru anonim_4396):

Inseamna ca tu esti deja mare, din cauza la youtube. Eu i-am pus fiicei mele un filmulet, doua cu nasteri si nu s-a traumatizat. Din contra, vrea mai mult sa stie despre corpul omului. Avea cred ca 5 ani.

| Vix999 a răspuns:

Nu...am inteles toate lucrurile pe care nu le intelegeam cand eram mica. La fel se va intampla si cu tine ..si cu toti.

| eliaclodia a răspuns:

Raspunsul tau aici...Nu am primit raspunsul pentru ca eu nu ii intrebam nimic. Pur si simplu nu intrebam. Dar sunt multe chestii pe care nu doar ca nu le-am inteles pana acum, dar nici nu am auzit de ele pentru prima oara macar. Multe.In privinta bifarii pe o lista a lucrurilor de care am aflat si a celor de care nu, timpul trece in cantitati mari si nimic.

| oliviaaa a răspuns:

Nu tin minte eram mica. Acum ma indoiesc ca le stiu pe toate, de fapt nimeni nu le stie pe toate...

| firefox6 a răspuns:

De multe ori! la fel ca raspunsul esti prea mica (am 12 ani) cateva intrebari tot mai am!

| anonim_4396 explică (pentru firefox6):

De aia exista Google big grin

| firefox6 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si de aia mi am si facut cont pe TPU. :-D

| firefox6 a răspuns (pentru firefox6):

Cred ca e amuzant pentru tine sa il auzi pe fratele tau si destul de incomod pentru mama ta sa ii raspunda. mai stii, poate e atat de curios fratetu incat va vrea sa mearga cu mama ta si in sala de operatie de la maternitate. :-D

Intrebarea asta e de anul trecut, din noiembrie big grin
Celalat fratior are deja mai mult de 2 luni happy

| firefox6 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce dragut! cred ca sunteti o armata de zambareti! asta apropo ca mereu cand citesc raspunsul de la tine ma bine dispui. ce as vrea si eu sa am frati asa de mici! sora mea are 35-37 de ani, nici eu nu mai stiu, lucreaza in cipru ca maseoura si vine in tara de maximum 2 ori pe an iar fratemiu are 22 de ani si mereu e plecat cu bunicii la Bucuresti ba la serviciu ba cu nu stiu ce chestii la facultate.s a lamurit fratiorul tau de unde ''ies" copii? sau ramane pentru el o intrebare fundamentala a vietii cum e pentru mine..bine..mai multe. majoritatea incep cu de ce? vezi ca ti am mai raspuns si la alta intrebare cu o fata si fotbal. :-D

Normal ca nu stie si cred ca a si uitat de 'problema' asta happy
Si eu ma bucur ca am frati mai mici, dar mi-ar fi placut sa am si macar unul mai mare. Daca barza s-a gandit sa ma aduca pe mine primul, asta e big grin
Eu imi iau perna in brate si ma culc pana nu adorm pe laptop happy
Somn usor!