anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

'Vei intelege cand vei fi mai mare' De cate ori ati primit raspunsul asta de la parintii vostri cand ii intrebati ceva? Mai sunt chestii pe care nu le-ati inteles nici acum? big grin

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Am o întreagă listă.
http://youtu.be/Bk3_7PSkobk
Frăţiorul tău nu vrea o surioară?

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru firefox6):

Intrebarea asta e de anul trecut, din noiembrie big grin
Celalat fratior are deja mai mult de 2 luni happy

| firefox6 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce dragut! cred ca sunteti o armata de zambareti! asta apropo ca mereu cand citesc raspunsul de la tine ma bine dispui. ce as vrea si eu sa am frati asa de mici! sora mea are 35-37 de ani, nici eu nu mai stiu, lucreaza in cipru ca maseoura si vine in tara de maximum 2 ori pe an iar fratemiu are 22 de ani si mereu e plecat cu bunicii la Bucuresti ba la serviciu ba cu nu stiu ce chestii la facultate.s a lamurit fratiorul tau de unde ''ies" copii? sau ramane pentru el o intrebare fundamentala a vietii cum e pentru mine..bine..mai multe. majoritatea incep cu de ce? vezi ca ti am mai raspuns si la alta intrebare cu o fata si fotbal. :-D

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru firefox6):

Normal ca nu stie si cred ca a si uitat de 'problema' asta happy
Si eu ma bucur ca am frati mai mici, dar mi-ar fi placut sa am si macar unul mai mare. Daca barza s-a gandit sa ma aduca pe mine primul, asta e big grin
Eu imi iau perna in brate si ma culc pana nu adorm pe laptop happy
Somn usor!

| eliaclodia a răspuns:

Raspunsul tau aici...Nu am primit raspunsul pentru ca eu nu ii intrebam nimic. Pur si simplu nu intrebam. Dar sunt multe chestii pe care nu doar ca nu le-am inteles pana acum, dar nici nu am auzit de ele pentru prima oara macar. Multe.In privinta bifarii pe o lista a lucrurilor de care am aflat si a celor de care nu, timpul trece in cantitati mari si nimic.

| eliaclodia a răspuns (pentru anonim_4396):

Inseamna ca tu esti deja mare, din cauza la youtube. Eu i-am pus fiicei mele un filmulet, doua cu nasteri si nu s-a traumatizat. Din contra, vrea mai mult sa stie despre corpul omului. Avea cred ca 5 ani.