anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vesnicul banc cu ala care s-a dus la amanta si, in timp ce..., se aude soneria fiind sotul. Fara prea multe probleme ia femeia galeata de gunoi deschide usa si-i da galeata s-o duca si in timpul asta respectivul se imbraca si pleaca linistit.In acelasi context eu cind ajung acasa mai devreme intodeauna sotia vine cu galeata la usa. Apuc fara probleme galeata si ma duc trecind pe linga vecini care isi dau coate dar nu sint atit de inteligent sa-mi dau seama.Merg distrat la gunoi si ma intorc tot la fel avind grija sa nu ajung asa repede.Ma pupa doamna cu "dragoste"la usa si toate merg.Ma gindesc ca nu se merita sa se termine o casnicie pentru o treaba atit de marunta. Mi s-ar parea stupid. Voi duceti galeata cind ajungeti mai devreme sau vine cu banii ca tocmai s-a terminat piinea?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Buna poanta. La mine e mai greu cu galeata, ca stau la casa si e pubela in curte. Cu painea este riscant, daca m-am oprit in drum si am cumparat deja una? Asa ca, nici nu duc gunoiul, nici nu merg dupa paine; daca se intampla sa vin mai devreme acasa, intotdeauna dau un telefon la plecare. Asa nici vecini nu isi mai dau coate, cel mult ma considera ghinionist, ca tot timpul ajung la 10 minute dupa...

3 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Eu eram la vecina ta. Sigur ai dus gunoiul singur?rolling on the floor

| Bacemi a răspuns:

Eu as avea grija sa anunt cand vin mai devreme.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mi se pare foarte corect, de ce sa strici o casnicie cand o poti salva cu un simplu telefon?