Eu vara nu port lenjerie intima si pe ultimul vapor avea guri de incarcare cu piulite fluture si in fuga la manevra cand am trecut pe acolo m-i sau agatat pantalonii ca ii facusem taieturi de aerisire ca era ff cald si sau rupt ai naiba in asa fel incat mi-a cazut un crac de la pantalon si am ramas cu o buca afara si... nu era nimic daca nu eram in fata castelului sub ochii comandantului si a 2 pilotii care radeau de mama focului in comanda, m-i sau mai rupt in fund dar nu m-a vazut nimeni
Da, mi-am agatat fusta intr-un gard si s-a rupt cat o palmaAm avut norocul ca s-a rupt in zona genunchilor
Da, purtam un maieu cu bretelele destul de fine, si una mi s-a rupt (in discoteca). mentionez ca nu purtam sutien a fost destul de jenant. m-am pus iubitul sa rupa si cealalta bretea si asa le-am innodat dupa gat, final fericit
Mie mi s-au rupt indispensabilii o data, erau prea stramti si m-am aplecat sa iau ceva si poc, s-a rupt ata dintr-o parte. Problema era ca aveam o fusta alba pe mine si nu puteam sa ii dau jos, m-am dus la baie, i-am legat cat am putut eu de bine desi nu prea aveam ce sa leg si toata ziua am stat numai cu mana in sold sa nu imi pice. A fost total jenant!
Nu, Doamne fereste!
dar apropo de asta ieri am vazut pe unul pe strada care avea pantalonii rupti in fund
Mie nu, dar unei colege de liceu i s-a intamplat.pai daca avea niste pantaloni atat de stramti! cu hainele mele lalai nu cred ca am sa patesc asa ceva.
Dar eu care mi-am patat bluza cu inghetata la mare, pe canicula aia? A trebuit sa-mi dau jos bluza si mi-am pus peste fusta care era mai lunga, plus ca m-au acostat unii de la o agentie sa vin la casting cum aratatm!
Da, stand pe-o banca in parc cu o prietena si admirand peisajul mi-am agatat pantalonii si cand m-am ridicat mi-am tras un buzunar de piele pe una dintre fese, cum nu aveam nimic la mine cu ce sa acopar mi-am zis asta e, tot trebuie sa ajung acasa, pe drum cei care-si intorceau capul imi ziceau ca-s buna rau si ca sa-mi salvez ce mai puteam din mandrie intorceam si eu capul si le zambeam intr-un mod cu foarte multe intelesuri, prietena mea a zis ca-s nebuna dar radea ca toanta
Pt. Bro
se vede acum?
pentru. eileen
indispensabili? esti sigura ca asta ai vrut sa scrii?
Multumesc, esti foarte dragut, data viitoare cand mai trec prin Bucuresti promit solemn sa te caut
Pt Cinu,
eu inteleg ca barbatilor li se cam "balangane" de lume dar chiar asa si la propriu?
Of, da! Aveam o pereche de pantaloni la care tineam foarte mult si m-a mancat pielea dupa antrenamente sa fac roata… Inainte sa ma schimb, nu imi trecuse prin cap… si nah, inevitabilul s-a produs, s-au rupt exact in locul care trebuia sa ramana acoperit. Evident, am gasit o solutie de camuflare (legand un hanorac pe solduri si largind bretelele ghiozdanului) dar pasii de furnica mi-au lungit agonia A fost penibil, umilitor!
Julyly2089 întreabă: