Momentul ala cand ajungi cu picioarele pe pamant, dar tricoul tau decide ca tu trebuie sa ramai spanzurat...si pe jumatate gol.
Macar ramai jumatate gol sus, nu jos!
Eu nu cred ca e doar de curiozitate! Vrei sa stii daca esti singura care a patit asta!
N-am patit asta, jur pe cartoful tau!
Pe cartoful meu Sparchi? Asta inseamna razboi!
Foarte bine! Si nu uita sa-ti pui pampersul!
Ce noroc! Da' ai cazut vreodata rostogol pe munte in noroi?
Da,eu si cativa colegi, evadam din locul ala in care erau multi oameni masivi imbracati in portocaliu.Ne-am intepenit la propriu, vine armata...
Si vi s-au rupt cumva pantalonii putin mai jos de spate? Doar de curiozitate, bineinteles.
Pai...Am fugit toti cu pantaloni sfasiati pana intr-o padure, ne-au inconjurat si am iesit toti cand ne-au spus ca bombardeaza padurea.
Si apoi?
Pai...am iesit toti prin spatele padurii, am ciordit o masina si am mers in Arabia.
Apoi?
Am mers in Afganastan.Proasta decizie, deoarece acolo era razboi.
Apoi? Stai, nu-mi spune! Ba da! Ba nu! Ba da!
Ne-au inconjurat 200 de soldati, noi eram doar 8. Aveam kalasuri si nu ne-am predat.Un schimb de focuri sangeros(pentru dusmani)
Apoi? ce s-a mai intamplat?
Schimb de focuri, 100 de soldati morti, vin aia cu tancuri si tunuri, mai vin 10.000 de soldati.
Ma rog, dupa razboiul plictisitor, ce s-a mai intamplat?
Am scapat de soldati, dar ne-au gasit iar.
www.youtube.com/watch?v=tdUZrrwu_64
Si dupa ce ati scapat DEFINTIV de ei ce s-a intamplat?
Ao vazut videoclipul?
Ce videoclip?
Am ramas doar eu si Smirghel.Eu am pierdut un ochi si am fost impuscat in brat, iar el si-a pierdut o mana si un deget de la picior.
Da,eram la puscarie si am vrut sa evadez, eram la ultimu' gard si poc am ramas in gard , acum stau de blog.Tu ai fost la puscarie?
N-am fost la puscarie, am fost doar la racoare.
Adica in beci?
Adica la racoare.
DaciaRomania întreabă: