"Sl eu tot te iubesc "
Stiam eu ca simtim la fel
Atunci te bag, cu deasila mann...
Serios, la ora asta man, la ora asta stai pe net?!
Nu-i frumos man, nu-i frumos!
Pot sa stau si pina la 5 dimineata man, nu ma incurca nimeni.
Nu ma bag man!
Man, cred ca ma bag man la niste anime! Te bagi man?
Imi place cind aud ceea ce ma inveseleste
Tu nu stii totul pentru ca atunci cand crezi ca stii totul iti dai seama ca nu stii nu nimic si ca ceea ce stii este doar o parte infima din ceea ce exista
LOL
Da, stiu totul pentru nu stiu nimic iar nu stiu nimic pentru ca stiu totul, apropos, cinde gata povestea?
Ma apuc acu am baut o sticla de cola nu mai dorm pan la 3 (nici nu m-am apucat de ea)
LOL sa stii ca vorbesti cu Tudor Borisovici Valeriu Petrovici Cassian Cucer
cu un Moldovean.
Nu, nu. Eu o așteptam pe Daisuki să-și dea cu părerea. Poate nu știai dar ea conduce pe-aici. Spune-i tot, Daisuki.
Nu stiu de ce, dar tu imi amintesti extrem
de tare de Lady Gaga.
E Maria Brink, nu Lady Gaga!
Oari una oari alta... amindoua is frumoase
Da, da, o pasare mi-a soptit ceva foarte strasnic despre ce-i de aici...
Cei*
Fiindcă nu e "ce e".
Ce anume?
E ceva ce nu pot spune
Dintr-un motiv anume
Deci se referă la mine.
M-ai făcut ipocrită.
Ehh, m-am obişnuit cu tipurile astea de apoziţii din partea ta. :]]
Cum poate sa se refere la rine daca te stiu de 2 zile?
Mulţi îşi formează o părere (proastă) şi după câteva zile. :]]
În general, nu mă refeream la mine.
În plus, nu mă prea cunoşti, asta ar fi cam imposibil.
Sunt man c-am obosit man mai bine man ascult niste Bach man si dupa man ma culc man va am man la ora 7 ditamai man alergatu man.
Mda. Pe aici trebuie sa fii foarte atent, ca nu-i de gluma. Pe mine m-a injurat un copac aseara fara ca eu sa il jignesc cu ceva (cred). Nu e asta cel mai grav lucru care mi s-a intamplat la T/A, dar e ultimul (de pana acum).
Eu am in vedere un lucru cu adevarat strasnic ce s-a intimplat aici, aseara mi l-a soptit o privighetoare, nu stiam, ca se pot intimpla si "din astea " aici.
Ce s-o intamplat aci aseara?
N-am idee.
Stai sa ghicesc... Cineva ti-a dat un mesaj pe privat in care ti-a scris ce i-a spus de rau altcineva despre tine.
C-am asa ceva doar ca nu despre mine, dar bravo.
Tu ori esti vrajitor, ori esti vreun admin trimis sub acoperire ca sa ne rada de pe fata pamantului. :]]]
Dece crezi asta? Tocmai voiam sa va incsriu cum cant la pian dar s-o stricat microfonu da miine precis va cant.
Aoleeu, sa-l repari si sa canti ca de nu te stric eu pe tine O.o
Si, canti si cu vocea? Deci sincer acum, dintre toate vocile de aici, mie imi e drag de a ta. Da stiu, sunt nebuna. Ma gandesc la ce sa te mai pun sa zici nu scapi. *fata malefica*
Din pacate piesa care vreau s-o interpretez e atat de complicata incit e imposibil sa cinti si cu vocea. Asculto oleaca si ma vei intelege
https://www.youtube.com/watch?v=K9BQ1ylApto
Punema la ce vrei, sunt gata de toate. Inafara de : sa-ti trimit poza cu mine, iti voi trimite cind vo-i considera ca va veni timpul.
Ma multumesc doar cu vocea acum.
ma crezi ca sunt unii de aici pe care-i cunosc de 1 an si nici acum nu stiu cum arata.
poti spune... orice, ca nu am idei. doar sa aud accentul ala.
Din pacate e ceva groqznic, am aflat ieri de asta, dar nu pot spune.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: