| Ade a întrebat:

Vine sfarsitul lumii in 2012? Cum o sa se perteaca?! Imgainati-va! Scrieti-o si asteptati

11 răspunsuri:
| i44na a răspuns:

Nu vine nici un sfarsit in 2012. acum so mutat in 2016laughing... acum serios, nu va veni prea curand fi sigura!winking

| SoP222 a răspuns:

2026 sau 2036 ne bulim laughing

| Popcorncubranza a răspuns:

Daca vine... eu iau un scaun, o punga mare de popcorn cu branza si o sticla de 2.5l de cola si merg in centrul orasului sa vad ce se intamplawinking Spectacol adevarat laughing

| Ade explică:

PS: Trivia/Amuzante! Vreau raspunsuri Trivia/Amuzante! De ce credeti ca am pus intrebarea la aceasta categorie?!

| Biia a răspuns:

Deci.nu cred ca o sa vinalaughingse excludelaughingadica o sa vina in 2012 cum a venit in 2000. Dar, hai sa facem o povestelaughing:

22 decembrie 2012
M.am trezit si am incercat sa ma ridic din pat, dar nu puteam pentru ca.nu stiu.mi.era lene.Pana la urma ma ridic si ma duc sa manac, toti alergau prin casa de handicapati si nu intelegeam de ce dar nici nu ii intreb, mai intai termin de mancat.
"-Piticule ia zi care e treaba? il intreb pe fratimiu"(pe care nu il am in realitatelaughing)
"-Mama a zis ca vine sfarsitul lumii"
Fac ochii mari si incep sa rad cu hohote dar vad ca toti se agita si nu inteleg de ce pentru ca nu stiu unde se pot ascunde daca vin sfarsitul lumii...
ora 12:00
O sfera stralucitoare coboara din cer.Muzica hip-hop se aude din ce in ce mai puternic, din sfera ies un fel de "oamenii" imbracati in alb si cu aripi:
-Hey yoo lume.vedeti ca peste 2 ore vine sefu`b-)si va ia pe toti.
Si pleaca la fel de repede cum a venitoh go oneu nu ma agit, ma duc mai fumez o tigara(nici asta nu fac in realitate)si ma gandesc ce ar trebui sa fac asa ca imi chem prietenele si intocmim o lista:
-sa ne dezvirginam.mda.
-sa ne aruncam de la etajul 4 si jos sa avem o saltea
-sa mergem dezbracate pe strada
Zis si facut, in mai putin de 2 ore in care cerul era multicolor si habar n.am de ce am facut tot ce ne.am propus.
Si ce chestie.ca mai apoi sa aflam ca Dumnezeu avea o rezervare la un restaurant de nu stiu unde.
Si pac pac cand m.am trezit era dimineatalaughingpentru ca.repet...nu vine sfarsitul in 2012 si daca vine nu stie nimeni cum o sa fietongue
~>Take careee`!

| EvangelineDS a răspuns:

Da sfarsitul lumii va veni cum va veni si in 2000 ce coincidenta!
in 2000 m-am nascut eu

| BastetReloaded a răspuns:

Soarele e gri, zapada e violet.sunt -250 grade C noaptea si +650 grade C ziua.eu stau si ma gandesc cum am supravietuit...

Răspuns utilizator avertizat
| MyChemicalRomance a răspuns:

Ar incepe asa: dimineata perfect, iar dintr-o data se aude Gutza, "bautura si manele..."daca el canta mel laughing toti oameni azurziti de acest "fenomen", apoi apare Costi Costitza "La La La Nu'ma femei..." sau nu stiu ce. Bwa frate, eu asa as muri crying

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Este agitatie. Suntem la sfarsitul anului 2011. Mai sunt ore pana cand vine anul 2012. Eu stau cu familia mea, fara treaba (adica nu ne pasa de nimic ca nu credem ca vine sfarsitul lumii), insa ceilalti vecini se agita cum nu ai vazut. Vine prietena mea Andreia si imi zice: "-Bianca, Bianca vin sfarsitul lumii, crede-ma!" si eu raspund "-Du-te-n colo tu chiar crezi toate prostiile?". "-Daca nu ma crezi vin-o la mine!".
Merg la ea acasa si cand vad ce e in gradina ei ma sperii. Era... Nu pot descrie in cuvinte. Era o gaura uriasa, si un vant foarte puternic care inghitea totul din gradina, iar parintii ei nu au fost atenti, si gaura neagra i-a absorbit si pe ei. Andreia incepu a plange pana cand gaura alerga dupa noi! Eu si Andreia fugeam, si cand era cat pe ce sa ne prinda gaura, am iesit pe poarta, unde, nu stim cum s-a intamplat a disparut. Incetinim pasul si o vedem in fata ochilor. Ne-am gandit ca nu mai era nici o scapare. Muream de frica, pana cand, in spatele ei a aparut Patricia, verisoara mea. Gaura, dintr-o data a disparut. I-am zis Patriciei ce s-a intamplat si a zis ca ne crede nebune, ca parintii Andreiei sunt la noi acasa si mananca. Am mers, si prin minune parintii ei erau la mine acaca. Eu si Andreia nu stiam ce sa mai credem, asa ca am presupus ca a fost doar imaginatia noastra.
Dupa un timp descoperim ca parintii Andreiei se comporta foarte ciudat, si au ochii visinii. Eu si Andreia am plecat in cealalta camera, sa discutam. Cand merg cu Andreia, intorc capul si o vad pe mama ei uitandu-se la mine cu sfiala (ceea ce nu se intampla de obicei). Cand ajung cu Andreia in camera alaturata, unde era verisoara mea alba ca varul, de abia mai putea vorbi. Am intrebat-o ce a patit, si a spus ca a strangulat-o cineva, apoi BUF a disparut deoarece a vazut pe cineva in alb langa ea. Eu, am dat de banuieli si am luat crucea cu mine si m-am dus langa parintii Andreiei sa ii intreb daca mai vor niste oua umplute. Acestia, vazand crucea au luat-o la goana. Andreiei i s-a facut rau si a lesinat. Ma ocup si de verisoara mea, care era in camera alaturata. Ma intorc in camera unde eram de la inceput parintii mei lesinati. Nu imi dadeam seama ce se intampla si, stiind ca am ramas numai eu, am iesit afara cu tot cu crucea la mine. Am mers acasa la Andreia si am vazut din nou gaura neagra, care se plimba de colo colo. Am auzit un urlet infiorator si am fugit acasa. Acasa, ii vad pe parintii mei, totul ok, insa Andreia nu-si putea revenii din soc.

Se apropie ora 12. Eu incep din ce in ce mai mult sa cred ca va veni sfarsitul lumii, si incep sa ma tem. Povestesc cu Patricia si Andreia.
Mai sunt vreo 2 minute. Imi fac o rugaciune, si imi doresc ca totul sa fie bine. Parintii mei vin in camera si spun ca este o gaura mare in curtea noastra si ca era sa cada in ea. Eu, curioasa ma duc sa vad daca este tot aceea de la Andreia. Gaura cand ma vede se repede spre mine, insa eu inchid usa cu cheia, cu zavor cu tot. Fug in camera si tip ca aceea gaura va veni inauntru. Dintr-o data casa se cutremura. Imi dau seama ca e prea tarziu. Imi astept sfarsitul plangand, gandindu-ma la prietenul meu, si al familia mea.

Zguduitul a incetat pentru cateva secunde. Cand orologiul batu ora 00:00 in camera a aparut o gaura care a inceput sa devoreze totul. Cand ajunge la mine verisoara mea se baga peste, si a absorbit-o pe ea. Nu mai puteam de lacrimi, mi-a luat parintii, prietena si acum verisoara. Stiam ca eu urmam, stiam ca sfarsitul lumii e chiar aici, si "bestia" aceasta mai are "rude" care sunt in toate colturile lumii. Cand e gata sa ma devoreze, tip indelung si ma trezesc. Ma trezesc la mine acasa, in acelasi loc unde am visat ca ma devora gaura neagra. A observat parintii langa mine. Ei mi-au spus, ca atunci cand Andreia vroia sa imi arate un brad din curtea ei, gri spre negru am lesinat. In acel moment, mi-am dat seama ca bradul era gaura. Eram sigura ca a fost un vis, insa eram convinsa ca exista o legatura. Ma uit la verisoara mea, si observ ca are o maneca rupta. A spus ca nu stie cum s-a rupt, doar mergea. Chiar daca era ora 12 fara 15 minute noaptea, am hotarat sa merg acolo, sa vad bradul. Pe brad, se afla o gura din maneca verisoarei mele. Mi-am dat seama, ca nu am visat si ca totul a fost adevarat, dar cineva, acolo care ne iubeste a oprit totul. Am vazut, pe jos, langa brad niste urme stralucitoare. Mi-am dat seama, ca Dumnezeu ne iubeste si nu a lasat pe nimeni sa ne faca rau, insa dupa cateva secunde observ un scris: "BRADUL ACESTA TREBUIE TAIAT, ALT FEL, ALTA DATA NU VA MAI POT AJUTA. BIANCA, ESTI SINGURA CARE II POATE CONVINGE, SEMNAT...". Nu era nici un nume. Am ascultat mesajul si i-am spus Andreiei sa taie bradul. Aceasta a spus parintilor ca bradul ocupa prea mult loc, asa ca l-au taiat. Cand taiau bradul, s-a auzit un strigat foarte puternic iar la sfarsit bradul "a spus" : "Veti plati! Voi face ceva si voi veni din nou, si voi aduce sfarsitul lumii!".
Mi-am dat seama, ca de acum trebuie sa lupt pentru bine si sa stiu sa stau departe de brazii gri-negri.
Ma bucur ca totul a fost un vis, dar, in locul unde a fost bradul inca scria "VETI PLATI, SFARSITUL E APROAPE"!
Andreia a chemat un preot sa sfinteasca casa, si gradina mai ales, apoi totul a fost ok, numai ca, oneori se aud noaptea niste zguduituri inocente!

Sper ca ti-a placut! Nu cred ca e chiar asa de adaptata la ce ai cerut tu, dar sper ca-ti place!

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Am descoperi o greseala de ortografie. Este "crede-ma" nu "crede-ma" scuze:d!
Daca mai vezi altele sa stii ca m-am grabitbig grin!

Întrebări similare