Ai tu vreo variantă? Despre ce ar putea fi?
Ar putea fi o vaca fara silicoane!
Nu ar da bine la public. Le are ea ascunse pe undeva.
Poate ii bou...
Nu, nu, nu... cum să fie bou dacă o cheamă 'Fulga'?
Ii gay si gata.
N-are uger pentru ca e baiat, iar numele este dedicat iubitei lui vite, Fulga.
Încă un răspuns inteligent. Mersi, Ana! Aveam nevoie de asta. Mi-a ruinat seara drăguţul de nucred.
Sa cresti mare!
Ai început şi tu? Că mi-au ajuns specimenele alea două.
Atunci...sa cresti in rank!
Aşa da.
Nu fii trist! Câteodată viaţa mai e şi nedreaptă, Wooden.
Întrebarea e...pe unde?
Pai are doua găuri mari si tari...
Pe acolo cred că iese laptele direct semidegresat.
Sigur are legatura cu leaganul acela misterios sau poate prin coada. Oricum, ati observat leaganul? se schimba de fiecare data, ba in verde ba albastru ba rosu.
Flatat'o sper sa progresezi si tu bft
Eu deja am progresat. Acum îi aştept si pe ceilalţi. Dar tu eşti o cauză pierdută, se pare.
O sa astepti mult si bine pentru ca prostia ta nu poate fi atinsa de nimeni
Dacă o să aştept mult şi bine, înseamnă că am ajuns la un nivel prea înalt. Ştii care-i partea amuzantă? Dacă te-aş face prost, i-aş insulta prea tare pe oamenii proşti.
Eşti singura care şi-a dat seama.
Pai bine mai copii mai, Fulga este Fulgu, trebuie dati in judecata cei care au facut reclama deoarece indeamna copii la supt
"Întrebare întrebătoare". Ai vreo ipoteză?
Dap lar putea scoate prin anus desi ar avea un gust ciudat asta daca nu ar da laptele cu duck power
Oh em geeeeeeeeeeeeeeeeeeee, când, când, când eram mică am intalnit-o pe Fulga în herăstrău.
Sunt destul de bucuroasă ca să-ţi recunosc progresul. Bravo, ştii sa dai Copy-Paste. E ceva ce mi s-ar fi părut imposibil, fiind vorba de tine.
Da, am observat. Nu mi se pare ceva ciudat pentru ca este un personaj fictiv.
Come on! Face reclamă la lapte şi produse lactate, doar. Trebuia să fie ceva mai credibil.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: