Se facea ca numaram oile.Cand ce sa vezi? Senzational si in exclusivitatea ma ataca o oaie.Si o dau cu ea parte in parte pana obosim amandoua.Ma trezesc obosita ca naiba din duelul asta si a doua zi am dormit pe banci
Ce coincidență! Și eu am avut azi-noapte un coșmar, numai că-n loc de rochie, eu nu-mi găseam contul de pe TPU. D-asta am intrat acum pe site, să mă asigur că a fost doar un cumplit coșmar.
Am cosmaruri, dar eu le controlez, deci eu decid daca sa fie un vis frumos sau un cosmar
Da. eu am avut un vis urat tare. Ma urmarea unul ca luasem niste monezi cica cu un blestem in ele.
Eu am visat ca eram foarte foarte bogat...
Cand m-am trezit...eram la fel de sarac ca atunci cand am mers la culcare
Asta da cosmar!
da, asta da cosmar,
Eu am avut un cosmar...pfoaaaaa :se facea ca a doua zi o sa imi stea parul ca o vrajitoare si asa a fost...Cand a venit mama la mine sa ma trezeasca s-a speriatsi mi-a zis ca dorm ca in filme.
No ce sa mai inteleg?
Normal ca am si nu vrei sa stii cum sunt ale mele.cand eram mai mica(acum cativa ani) visam ca sunt intr-o padure si sar lupii pe mine, am mai visat ca alerga o gorila dupa mine si o gramada deci crede-ma ca ii chiar frumos al tau pe langa terorile mele si in plus ce ai visat tu nu suna deloc a "cosmar".
Ehee.
Si eu am avut cosmaruri chiar stupide, unele infricosatoare. Unele cand am murit chiar eu dar am auzit ca doar mi-am murit moartea. Doar vise
NeSsA_4925 întreabă:
Julyly2089 întreabă: