Numai un copilaş ar pune întrebarea asta, bă copile mai mult de 12 ani nu ai băă
Si nu se strica?
A,ba da.
Dar cine mai tine cont?
Pai daca un hot baga mana la mine in buzunar si ia mancarea stricata? i se face rau si ma reclama la politie
Meh,dincolo era mai ieftin.
Eu frigider urmărit casă când plecat de liliac pe mesteacăn pomâiieri de mentă pe sare în frunze de dinte pe cercel de arat pe ajuns.
Acum totul e clar!
Si eu sar casa cand pisica mananca elicele unui elicopter deasupra bazinului unei piscini cu broaste raioase de un verde smarald furat din tarile de departe alaturi de vis-a-vis.
De asta ce mai zici? :p
Zic bine.
Exact! soarele pe mesteacan suge gargaunele marii care creste in pantecele unui iepure cu chiftea amara care smecta pe ceafa omizii cu 3 picioare galbene de la piatra dolofana perpelita pe soba de lemn
Mă bucur că te-am lămurit.
A,da?
Ca eu nu.
M-am chinuit cam 2 min sa scriu raspunsul ala si tot nu se compara cu unu de al tau.
Aha, si eu tot la fel ziceam.
Sunt expert la jocurile ilogice! ar trebui sa avem un battle muritorule!
Mă flatezi.
Mi-e lene acum, așteaptă până îs în toane mai bune.
O-ho, si inca cum.
N-am mai intalnit persoane care sa scrie cu non-sens.
Si nici n-am mai intalnit prosti care desi stiau ca nu o sa inteleaga raspunsurile tale, tot citeau .
Mi-e ca atunci cand voi obtine victoria iti voi eradica si existenta.Esti un adversar vrednic, astept cu neradare lupta noastra
Aaaaaa.Lasa ca ti-am dejucat planul. Vrei sa ma jefuiesti.De aia intrebi tu daca am eu frigider. Nu. Nu am frigider. Mancarea o tin in cusca cainelui meu cyborg
Daryusxz întreabă:
SergiuBoss11 întreabă:
1000bodies întreabă:
Julyly2089 întreabă: